Caroline <3

2004-10-28 05:52:00

Tors 28 okt 2004 08:52

Caroline Caroline, vad hade jag gjort utan dej?
Glad att vi fortfarande håller kontakten trots att allt inte alls är som det var innan. Men litar på dej fullt ut, och verkligen glad att du stöttar mej nu när jag mår så här. När man tänker på dej blir man så glad att man har dej att det onda försvinner för en stund. Jag hoppas du kan lita lika mkt på mej som jag kan lita på dej. Hoppas vi fortsätter vara de vännerna vi är även om allt är förändrat. Vi går iaf på samma skola nu :)

Lördagskvällarna måste vi försöka hålla kvar, även om jag inte har någon som kan äta upp de där starka äckliga :D Inte har jag heller någon att kolla film med efteråt, men om allt går som jag vill kanske det med löser sig. Vi kanske
får en ny medlem av vårt mini gäng som äter pizza på lördagarna. Eller vad säger du gumman? Som jag saknar med usch vad jag saknar det. Haha, som Rodi sa konstigt när du fick allt du ville ha :P Men ni två var de bästa vännerna vi hade, för mej är det fortfarande så. Får hitta ngn, en vän till Rodi, som han kan spela med medans vi har vårt lördags snack. Hoppas bara vi inte tappar kontakten efter detta läsåret när du tar studenten.

Som sagt det är efter en sådan här sak man märker vilka som är ens äkta vänner.
Ett bevis på hur mkt en kompis bryr sej om en fast man tappat kontakten.