[11/02-06]

2006-02-11 14:41:00

It's funny how people change. Ja verkligen , ena dagen är man bästa vänner nästa dagen umgås man inte mer. Fy faen vad tråkigt sådant är . eller hur . Japppss .. Kännde bara och skriva sååå.


Idag är det fest , lokal fest i fäladen ska bli så himlans kul , det är sommartema och det är Josse och Alex som har den typ över personer som är bjudna så det lär ju bli rätt så skoj där och framför allt blandat med folk heehe .

Roddan är iväg nu och kör Gocart, fråga om jag skulle med men det pallade inte jag ,ska göra ve mig strax sedan om cirka 3min kolla Topmodell 5 , missade de i onsdes efter som det , Lost och O.c går samtidigt :/ så kollade o.c repris i igår .


Åh en sak till : get e life bitch.

[07/02-06] Jätte trött ju :S

2006-02-07 14:40:00

GODMORGON!

[09:19]
GO GIRL:Oj klockan ringer nu klockan 09.00. "this street remainds me of qvicksand , when your on it you keep going down ,," Jajaj , jag har den som väckarklocka . Och jag är super-duper-mega trött av mig :/ hehehe ,

På centan igår såg jag en massa coola saker tillexempel på Bokia . Paris Hilton hade gjort en "dagbok" typ som man själv kunde ha som dagbok med massa bilder och lister att fylla i och helt färggladd , mycket söt och jag bara - vill ha :) heheh så kostar den 249:- lide dyrt. Såg även Jenna Jamesons självbiografi - och gissa va den hette : "To make love like a pornstar " Eller något sånt det var något med sex i allafall . Roddan hittade en bok med playmates under alla åren ja där va han klistrad . Kim Cattrall i "Sex and the city " har också skrivit en som kostade 500:- typ snacka om dyrt! den handlat väl också om sex ;D


09.00. Jajaj , jag har den som väckarklocka . Och jag är super-duper-mega trött av mig :/ hehehe , coola saker tillexempel på Bokia . Paris Hilton hade gjort en "dagbok" typ som man själv kunde ha som dagbok med massa bilder och lister att fylla i och helt färggladd , mycket söt och jag bara - vill ha :) heheh så kostar den 249:- lide dyrt. Såg även Jenna Jamesons självbiografi - och gissa va den hette : "To make love like a pornstar " Eller något sånt det var något med sex i allafall . Roddan hittade en bok med playmates under alla åren ja där va han klistrad . Kim Cattrall i "Sex and the city " har också skrivit en som kostade 500:- typ snacka om dyrt! den handlat väl också om sex ;D

För en gångs skull fotade han mig också.

Jag gjorde några örhängen och halsband igår också , så först så provade jag på Rodd för att bilderna skulle bli så om jag ville så kunde han kolla på dom sen och fota mig samma som jag fotade han : men ja synd att min flashar hela tiden , kameran då men den e söt :) hehe .

[06/02-06] Godmorgon ?

2006-02-06 14:39:00

Hejsan allisammans :)
[12:30]

Börjar med Y E S T E R D A Y då, så va vi inne i stan och träffade Corney och Calle . Trevligt värre - Cornelia hade klippt sig och färgat håret, skit snyggt va de . Man verkligen såg det direkt och då är det bra ju , helt förändrad hehe men jätte snyggt va de . jag vill också göra ve mitt hår , Typ som Charlize Theron , Några exempel :

Jajja , drömma kan man alltid göra ju . Well, detta rosa linnet vill jag verkligen ha , skit snyggt !!!

Mmmm, back on track . Vi (jag&cornelia) snacka lite skit om vissa personer , ja i andras ögon är det kanske skit snack med inte i mina , nej då . för det är ju bara skvaller och vem älskar inte skvaller ..

Ex Topicx:

- vill komma på ens fest .
- tror att allt är glömt .
- kommer inte ihåg att dne va full .
- slicker hon i röven , sen dont remember .
- försöker bli vänner .
- han har inte glömt henne .
- hon har inte glömt han .
- deras fest va inte bra!!!

Jajjaja , fattar ni så gör ni. men det tror jag inte eftersom ni have no idea waht we think - you as sholes :P hahah nice stavning va .. Ja jag vet jag hade nästa IG i svenska A så kom inte och klaga . " Jag har precis lärt mig svenska hallå kolla själv - ig svenska a ..." *med uländsbrytning* .. nevver mind .. roliga saker :
Här kommer dom:

BILDNOTIS: rodis strumpa är lika lång som min arm. Rodi ligger och pratar telefonen . awee .

Donä't get awau.

[22:20]


IM HERE AGAIN .

Vilket vinter väder det varit idag . När vi vaknade värsta snö stormen ju , Jag bara jaha , jag ville ju ut och gå ju . men det sket sig så vi fotade istället :) hehe tur rodd gick med på det .

Har varit på Centan idag med Rodi , vi körde typ dit vid fem-sex tiden eller ja de va innan förästen typ vid klockan 16,15 för att vara exakt. Värsta vädret :/ as rädd va jag hela tiden . Och äntligen när jag trodde det inte kunde bli värre så va de Olycka . Weel jag va ASNÖJD :) hjärtat sluta banka i 190, och vi fick sakta ner tills det tillslut tog stopp och vi körde 10km/h då var jag nöjd .