Nya Caroline ute nu .

2006-07-31 10:25:00

Mån 31 jul 2006 10:25 Övrigt, 11 läsare totalt 

åh , vill ha brunt svall igen .. stör mig för de är så fint , men inte alls lönt med tanke på att det är sommar . har dock lyckats lura till mig saker om jag går till frissan som alla tjatar om :) hah

idag - dagen blir nog rätt så lugn , fast jag känner på mig att en viss mamma vill till väla och jag har lovat rodi att inte ringa och tjata om sims , det är dock nog de svåraste jag lovat för att försöka hålla :) hahah .. men jag försöker .

åh , emlan jobbar idag ,, tror jag(?) heh om hon blitt frisk, i miss her ju , hoppas hon ska till landskrona " göra ingenting " någon dag i veckan så man kan ses , dock inte imorgon för så ska jag redan på dagsutflykt :D hehe ska inte glömma ringa cillan idag , men of course kommer jag göra de för jag har glud-fisk minne :/ så .

jag träffa fia på tåget oxå .. skit kul va så längesen och söta emma såklart hehe sen va dock fia helt klart bäst när hon blocka hela tåget så jag , rodi , emlan och emma kunde hoppa av utan att trängas till döds, thanks fia , du är en riktig vän :)  

Vuxen ..

2006-07-29 11:02:00

Lör 29 jul 2006 11:02 Övrigt, 7 läsare totalt 

känns som man vuxit upp , inte diggar de här springa full på en festival , tappa bort alla , spendera massa pengar på karuseller , kissa offentligt hela tiden eller så kan det vara så att ingen bjuder med en att festar ? kan ju vara en anledning till att vi blir mindre folk på min förfesta a'la malmöfestivalen :)

men endå inget får mig att dricka som ett svin , kissa innan man cyklar till tåget , innan tåget , på tåget , efter tåget , innnan festivalen .. de där toa besöken är dööö tråkiga , haha .

men igår hade jag kul på knutans toa , folk trängde sig och jag fick en " va gör hon" blick av en tjej , jag blivka tbx " eller hur bara trängas så" så skaka vi på huvudna , vi är nya vänner :) haha

så träffa jag en gammal vän igår oxå , helt förbluffad att folk fortf. k'änner igen mig , lol trodde inte de men tydligen ..

min frulle bränns snart *ÄoppppssÄ*

rest in peace

2006-07-26 15:47:00

Ons 26 jul 2006 15:47 Övrigt, 10 läsare totalt 

| R.i.p Lilian |

.. Jag hatar döden , seriöst , det är inget jag vill veta av ...