f-r-i-e-n-d-s

2006-06-30 06:21:00

Fre 30 jun 2006 06:21 (Uppdaterad Fre 30 jun 2006 11:22) Övrigt, 10 läsare totalt 

Jeaah--> fuck you .
________________________________________
07:30 - Via WAP Fredag. Kan det bli bättre. Min bästa vän fyller år idag. Grattis gumman. I love you. Igår va vi nere på Karnevalen gick och vänta på att frida skulle ringa och bjuda snutt på langos. Men hon ringde inte så vi åt på olivers sedan cykla hem och sen hade rodd mys med mig när jag höll på och somna ringde emlan ex antal ggr vet ej om de e vår tele som e knäpp eller hennes. Men sen somna jag. He. Så trött. Och ja pappa är ledig så han ska cykla och handla bullar sen hit där vi är så jag får nya bullar. Hi hi.
________________________________________
08:05 - Via WAP Och i morse när jag kom upp och skulle göra te mmm värsta Spindel i vasken . Ööö. Så spara den med glas på tills mamma vakna för hon sov när jag stack. Ingen höll mig sällskap i morse när jag skulle dra till jobb. Men men. Slutar nog kl två idag så jävla skönt hi hi. Hade Skit kul åt Josse igår när hon åt langos. Och så är där typ kinesmat och kinesbox fast den va konstig. Och kennet fixa min cykel i morse och pappa ska komma snart. Puss
________________________________________
10:45 - Via WAP Min pojkvän är ar för anonyma rakare . Ja han är beroende av att raka huvudet
________________________________________
11:22 - Via WAP Sköne carro. Har gjort sitt nu. He he. Då va man klar jobbad. Snart ska vi äta pizza med jobb. Mmm gott. Sedan efter det ska vi äta fika som jag bjuder på. Fniss Fniss. Ja men nu ska vi dra dit och duka m.m.  

Vissa har ingen hjärna .

2006-06-29 07:37:00

Tors 29 jun 2006 07:37 (Uppdaterad Tors 29 jun 2006 16:16) Övrigt, 13 läsare totalt 

 

Om du gör samma sak igen är du inte dum i huvudet då. Jag hoppas dom har fel annars är allt helt klart slut med allt som har med oss att göra.
________________________________________
10:28 - Via WAP Hä hä. Vissa är lite för mycket godtrogna. Idag börjar Karnevalen wie kul att något händer. Får man träffa Josse live oxå ska bli skoj inte bara höras på telefon. Ringer du snart?
________________________________________
Next-sista dagen på Jobbet, sdorligt. ja kommer sakna alla där:/ hahah. jaaa-- skönt6 idag har dagen gått så himalns snabbt + att ja spelat sims halvdagemmed mobilen:) rodi har lovat att isntalerra de igen på hans data, nu är jag överlycklig :)  

Lill-lördag.

2006-06-28 07:34:00

Ons 28 jun 2006 07:34 (Uppdaterad Ons 28 jun 2006 16:46) Övrigt, 9 läsare totalt 

Då var de onsdag och skönt . Inget work än. Men dagen känns som om den kommer gå snabbt. Sedan idag vad jag planerat så måste jag städa mitt rum ush . Fy . Sedan måste jag nog ta det lugnt för imorgon ska man va ute länge och till jobbet dagen efter så nu får man passa på att vila+jag måste packa. Ack mycket jag ska göra. Puss hej
________________________________________
08:37 - Via WAP Tänk så skönt de hade vatt om de va strålande sol och man hade legat och latat sig på stranden. De lät nice. Men inte de man jobbar och det är dåligt väder . Alla säger att de ska va fint i morgon men rodi säger att de ska regna he he. Vem ska man tro på? Ja vilket fall som helst ska vi ner där i morgon. Ska bli kul. Ja. Jag vill verkligen inte flyga.
________________________________________
14:11 - Via WAP Denna dagen har gått snabbt verkligen. He he. Skönt. Jag vill hem nu och äta och sitta vid datan, kanske kolla en film. Ahh jag har inte sett 10 orsaker att hata dig. Den ska jag nog se idag. Hä de bra pussochkramen
________________________________________