Stanrunda + Tivoli

2006-09-30 11:20:00

Lör 30 sep 2006 11:20
Övrigt, 11 läsare totalt

11:18 ROOOOOOOOOLIGT

It was fuuuun :) tur ja och emlan alltid har kul ihopa, de gör vi om lätt.!. omg alltihopa ~psykiskkkkt , fysiskkkt! haha Har du lärt dig nått nytt, men så jävla snålt att alla dissa en med förfest jag festar typ aldrig och när jag väl gör ne då kan man inte komma - riktigt dålig stil men de komms ihåg, inför att jag vill ha dem på min fest nästa ggr :) men men !.

Hade verkligen trevligt igår fast alla sket sig haha .."svarttaxi 250:-" emlan: asså de kostar 20:- me tåg .

Jag hade fel.

 

Helsingborg , Erhm :)

2006-09-24 08:47:00

Sön 24 sep 2006 08:47
Övrigt, 13 läsare totalt

Vart vi och bowla igår då ja - Jag fia emma & malin .. Såg lite dystert ut fö mig i början sen bara , STRIKE - Andra ggr - STRIKE , tredje ggr - STRIKE ~ ja fick alltså strike tre ggr i rad sen va jag savead - hehe vann första rundan sen andra vann nån annan kommer ej ihåg :P hehe men ja vann allt som allt - 189 p, första ggr kom dit och trodde lätt ja skulle förlora - glömde vi skriva ut de ja bara åwh ingen kommer tro mig nu snt- rodd trodde ej mig .. snåljåp.!

sedan yra vi runder i hbg till söder- sen näe vi ska ej in på laserdome, sen körde vi till stattena och handla Urrry samt glas + cheeseburgare! och drog till väla , va där inga så vi lekte på donkan där fia&emma klättra in i den konstiga saken sedan klättra upp på taket och snodde ballonger som va fia's älsklingar som satt på bakspeglen där h sörjde sen för dom trilla av på motorvägen :D haha sen kom vi till streetan , tomt typ så vi åt upp glass sen kom alla - och emma ja jag trodde ja skulle dö av skratta - " ska dom race"? - men asså hur vet man vart mål är. "åh de va e tjej faen va fräkt sån ska jag oxå ble" han ska han race " ja ska lätt köpa sån gammal bil och renovera motorna och bara köra ett race" -- ja hon var roligast.

SEn sluta läs min dagbok om du bara är störd allmänt - palla med att du ska snoka vad jag gör och så _ för faen snacka med en istället -- hallå jag bits inte!

 

Vart tar mitt liv vägen?

2006-09-21 16:24:00

Tors 21 sep 2006 16:24 (Uppdaterad Tors 21 sep 2006 16:37)
Övrigt, 10 läsare totalt

Look who's alone now , it's no me , it's no me .. where are you know? Ja ibland känns allt tungt och tomt .. som om allt bara fallit .. känner ofta så nummera , ibland känns de som om man inte har några vänner och att ingen bryr sig , men vissa har man och då borde man inte sörja för alla andra vänner som lämnat dig utan vara tacksam för de du har .. ibland känns allt meningslöst och jag vill bara vara liten igen , leka gå på fritids - jag älskade fritids ju , pyssli pyssli - ja jag kan till och med tänka mig att bli mobbad igen gå igenom allt hemskt sen man va liten bara för att få de, kommer ju alfrig kunna de lixom , till och med alla tråkiga stunder saknar man nu - tänk jag kommer ALDRIG bli 10 år igen , skolan va helt snuttig om man tänker efter , alla ens vänner , så roligt jag hade 6-9 igentligen , synd de blivit som de blivit , vissa hälsar inte ens på en hallå VI VA FAEN BÄSTA vänner sånt göt mig skit ledsen för de får mig att verkligen tänka efter om jag inte va en nörd som inte hade några vänner alls eftersom ingen snackar med en så kanske jag drömt alla dessa minnen tillsammans , men ja rent ut sakt svinigt av er. men men .. jag antar att jag övelever utan er vänsakp har ju trots allt gjort de nu i 4år typ. men ¨wh ibland vill ja bara festa sjukt mycket men så ser jag oxå ljus punkter att jag inte gör de varje helg - gud så mycket pengar jag sparat på dessa åren , och alla bakis jag sluppit jaja .. jag är ju fortf ung så har ju inget att ångra - nej så nu - ut och hitta nya vänner - min pojkvän kan jag behålla han är nog den bästa jag någonsin kan få så han släpper vi ej - hitta på mcyekt mer , men grejjen är att INGEN vill hitta på något eller så ska vi va med alla dens kompisarb Palla lixom kan aldrig vara vissa utan då ska bästavänner+pojkvänner va med , HALLÅ TJEJkvällar? någon som vill lixom hehe m är det bara jag som kan festa utan min pojkvän?=) man börjar ju undra , men nu ödslar jag inte min tid här mer .. de får räcka med person angrepp för min del idag ,..En sak =? Varför sväljer ALDRIG någon sin stolthet? Ex - ja de va skit bra , jag hade skit kul , det bästa jag gjort på länge , nej jag har 100vänner , nej jag är inte olycklig när man igenligen är det , folk är så rädd för att bli misslyckad i andras ögon . mm SWALLOW - jag e misslyckad.

 

HUR faen kommer de se ut när jag är penisonär.?.

Do you believe we happend for a reason?