Nobodys home

2007-01-31 21:31:00

Jooo ofcuouuurse.-

bara de att det är mör i mitt rum så ser knappt tagneteneerna hahah,. men de flesta är ju vana vid mina felstavningar , i guuuuuess..

Kolla OC precis, va faen måste de va så sorligt då?


Eller sims som bara crashar? hahahahahahaha pallar inte inte inte sådant.. Kollar alltid Lasvegas på eftermiddagern.

Idasg gick jag hem lite tidigare - vid tre. Har så helvetes ont i de störoga örat och inte nog med det så har jag ont i nacken OXÅ: haha och de värsta är att jag kan absolut inte vara hemma nu , eller ja imorgon eftersom den sista mellanchef e på kurs så min pappas ersättare e där men han är inte så duktig och sen har vi åsa som tar över hans jobb som e på kurs och jag går från mitt egna jobb till att ta över hennes.

The world is crazy.

Det får bli ett längre inlägg imorgon från jobb.

Uppdatering

2007-01-31 08:31:00

-'+ Tisdag

Dagen va lång och verkade bli ännu längre. Usch trött , sjuk?!

Iafall Min käre kusin fyllde år, den jäklen blev lika gammal som mig:) haha älsakr och säga så speciellt till rodi för han blir så satans sur. satan vad jag suger på stavning. jag är en slarve - maja.

Men så fanns där hopp för denna tråkiga tisdag för rodi jobba i Landskrona idag så han kom till kontoret och hämta upp mig så luncha vi hemma tillsammans med Pappa. Först skulle vi ha varma-farmor mackor så ringde pappa att där va ingen vitlök så ringde rodi snabbt och då hade han precis kört ifrån löpargatan så han kunde köra inom konsum och handla som tur va. Sedan lämna han mig på kontoret -han skulle inom också så det var lungt.

Efterjobb så cykla hem lite innan och hämta bilen så efter jobb körde jag direkt till mormor och hämta henne sen körde vi ner till stan och hämta mamma sen vidare till Nova Lund. jaja jag vet att jag inte kan låta bli att handla upp mina pengar , jag är verkligen ingen SPARA. Men endå.

Handlade ett par byxor + en tröja till vilket matcha ubeer snyggt , prova något annat men tyckte ej det passa så jag betala mamma's saker också så blir vi kvitt det hon betala sist.

Efter det gick vi till H&M men där va inget så vi gick på kick's handla present till min kusin från mormor & till mig när jag fyller år jag köpte även lite till mig själv , bad rosor såna man har i badkaret och badskum som jag och rodi ska ha med tända ljus och bad i vårt badkar på Alla hjärtans dag , för shopping i köpenhamn sket sig ju för han ska på kurs så han får allt ta ledigt en annan dag så åker vi in till Köpenhamn då och äter på resturang. MYSPYS jag älskar sådant.

Efter det , eller ja får ju inte glömma att mamma ÄVEN handla ett par lika dana skor som jag .. åhmygod.

Körde hem så va rodi där, han hade varit på blodcentrelen, skrev ju inann att dom ringt och ville ha dit rodi för dom hade lite av hans blodtyp.

Vi åt Langos, skit gott va de. Mega super mega, smaka till och med bättre än dom man köper på karnevalen men usch så mättande det är. Rod han orka bara 2st ahhaa..

Sen va de ju säs-a på Ugly betty , omg haha anade att det skulle bli något sådant fuffels med salma hayek spg att de e hon som producerar serien men trodde inte hon skulle komma in i bilden. men men.

Åhhh sen kommer Grey's Anatomy OMG OMG tackar gud för att det inte va säsongsavslut men som jag sa till mamma i morse det är typiskt slut för andra serier att de ska va spännande och alla ska störa sig för att de ska slut. OMG

Gilmore girls 6 feb.

Här bor ju jag :)

2007-01-30 09:30:00