Litet räligt skämt=) Hahah

2007-05-31 14:47:00

En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla  byn. Han sa till bordellmamman: - "Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!" Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan:

- "OK då, välj ut en av mina flickor."

Han frågade:
- "Har någon av dem någon sjukdom?"

Bordellmamman svarade naturligtvis "Nej", men pojken påpekade:
- "Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!" Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville.

Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:

- "Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?" Han svarade, om än lite motvilligt:
- "Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom.
När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och i morgon knullar hon som vanligt med brevbäraren."

- "Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!"

YES shopping =)

2007-05-31 12:47:00

hahah , wiho0o.. det blir Väla idag! Fniss fniss.
+ Jag tror jag ska resa med rodi! hoppas det , jag vill skit gärna faktiskt - men vi får se.


och sen då jooo.. Idag blir det Hbg sen Väla ska handla till håret sedan massor av nötter. så ja minst 500:- där sedan hitta jag massa hund saker på IKEA som jag vill handla till Nellan juu så + anslagstavla till mitt kontor ja där minst 500:- till jaha ..

och i helgen när vi ska på vår Romanktisk-tripp & fira 4år tillsammans så kommer jag givetsvis shoppa där med hallå precis som om jag kan motstå?! Näääeh. Till och med rodd är sugen eller ja han ringde mig nyss han bara tycker du jag ska köpa ett par spinning skor? 1500:- haha nej men kanske inte så ordagrant men något åt det hållet sa han , dock ej att de va de skorna han vill ha. jajaj what ever nu fumlar jag mest!

JAAAA FREDAG imorgon så jävla underbart .. alltså imorgon ska vi på bio - med andra ord Popcornen där är så jäävulskt goda, måste man ju ha med tanke på 2 h & 48min på bian , (iför sig äter man upp popcornen under reklamen) jaja skit i vilket.. sen lörda-sönd blir de massa resturang besök och en massa god mat som man bara måste äta + frukost buffén som finns där man får ta hur mycket man vill.

15min till Lunch.. jaha vad blir de till lunch, antligen äter jag mat eller dricker Te .. Hmm.. jag är jävligt sugen på te, ja jag kunde iförsig ta båda, hallå im not anorektik.. jaja ni fattar ..

det blir Te & Rester.
sen massa sress när man sluta jobb.
måste föra över pengar!

Bild nr14

2007-05-31 08:47:00

Emlan & jag på Etem's fest det är nog han som sitter och gör Kaninöron på oss, faen va snålt=) haha nej men och det är som vanligt rodd den stackaren som tar foto på oss, han är en ängel.

Ja kommer ihåg att Ammi & Fanny eller va det frida också som var på samma fest fast dem satt i soffan? Gud jag känner knappt igen mig själv haha detta var jäkligt längesen detta var alltså när emlan&holga va tsmns hehe så längesen alltså.

På den tiden var fester roliga!