Sick but not as -hell

2007-11-28 15:25:00

Nedräkning: 21 dagar kvar:

Faen alltså.. hatar att vara sjuk från jobb.. ehh vad då? är det ett tecken på att jag verkligen trivs med mitt jobb.. mina arbetskamrater.. Ja som fan alltså. haha.

Nu får jag nog vila igen.

Drömde om den sommaren för 2 år sedan. När jag och *piip* var vid strand och fotade.. Åhh vill verkligen ha en sådan färg på mitt hår igen.. Trvides som fisken i vattnet med det.. hm jag hatar att ej veta vilken hårfärg man vill ha alltså. suck på detta.

*Om du undrar varför jag skriver *pip* istället för den personens namn är den för att den personen inte vill bli assosierad (stavning) med mig överhuvudtaget, så min önskan är hennes lag.

Well. får nog vila lite nu.
Ps.
Fredag är det Julfest med jobb..
och lördag ska jag & rodi baka lussebullar& pepparkakor samt göra våra julkort med oss två på =) haha .. + att vi ska väl iväg antar jag .. mamma tjatar om ikea.. hon är nog beroende.. la la l a..

Tvinga mig på PW

2007-11-27 15:25:00

Skulle igentligen inte,, pga av en sak som hänt.. men tillsluut tänkte jag: Äschh nu gör jag det annars går tiden så sakta.. SÅ jag sa till mig: S k ä r p d i g f ö r f a a a n och gick ut..

Idag ska mamma till Slagthuset (som btw ja fick in en serivce på i fre - där dom släppt en bomb) och kolla på någon show. Så vi skulle beställa hem mat eftersom min pappa inte orkar att stå och laga mat.. haha faen va snålt, men ja är lite kluven på vad jag är sugen på..

Hatar skräpmat för man blir endå aldrig mätt på det.. sedan har vi ju: Thai.. nr 32.. njäe men då har china town samma rätt fast med räkor i den... hmm annars kanske kebab från kajos.. Det är as gott med kebabtalltrik men det är sjukt onyttigt..nyttigare med kebab i bröd. Men det känns som en lunch.

Ska försöka få pappa till att äta tidigt, men min brossa ska säkert träna.
Så då kanske man får vänta tills låångt efter.. men jag ska ju kolla på Ugly Betty kl.20,00 sedan direkt efgter börjar DH 21,00.. hehe.. Aw.. va det idag frida kunde ses?! Sheet!! hehe fårse om hon hör av sig..

Imorse va min planering TOM idag MEGA full..

Ahhh OPS!

2007-11-27 15:25:00

Jag skulle ju gått med Nelly på Lunchen... men jag hade ingen ork. Jag åt rester istället och kolla i tidningar.. Jag skulle vilja åkta till Jysk och handla... HMM! fy på mig..

Rodi kommer ej in idag.. jag måste gå en runda med henne ,, tänkte på det, min runda tar ca 30min att gå, men om ja går ett håll. sedan vänder när jag nästan är framme,, så blir det nästan 1h.. sånt man får ta när man skubbar på lunchen. MEN f---an ja måste jobba (lite) hemma också.

Men hinner nog det sen.
Får ej glömma och fråga Pappa om vi kan handla på jysk.
Fortf. vet jag ej vad jag vill ha för kvällsmat..

Kebab i pita, ej fettit-mat?

Handla skit snygga/coola och söta kakformar av Sanne på jobb idag och för inte tala om strössel då.. aw så söta.. haha ja har bestämt att ja ska handla mer =) lovely..

*suck* sååå trött jag är! Give me a break!
- - det är trotts allt onsdag imorgon och då har halva veckan gått igen.
Detta är sjukt.