Frågan

2007-10-31 15:10:00

Svaret på frågan ang vart vi ska flytta:

Landskrona såklart till borstahusen. Alltså det är skumt endån för när man va liten ville man inget hellre än att bara komma ifrån denna staden, men jag vill ej flytta ifårn min familj eller vänner. Usch man behöver ju gemensam heten med sina vänner och familj..

Jag länktar tills våra SPA kvällar vi ska ha i vårt nya hem. me and my girlfriends med massa SPA och drinkar m.m och självklart är det Rodi som ska komma och servera våra drinkar=) jeje Kommer bli uber mysigt.. Samtidigt som frida inte har nån anledning till att vi ej ska ses eftersom det är ett stenkast från henne.. Hahah.. hon hotade med att hon alltid skulle vara där.. Kul tycker jag..

Självklart ser jag mest framemot min egna(okej vår) Gå-in-garderob JUST love it.. får det exakt som jag vill ha det ska bli så jävla kul alltså.-

Stockholm ringer direkt.

2007-10-30 15:10:00

Direkt jag starta tfn så ringer dom från stockholm. Tänk endå hur många service dom måste ha alltså. Helt sjukt hehe inte konstigt det alltid är stockholm nästan som ringer.

Alltså gud så trött jag har börjat bli.. igår va jag mega trött sen ringde några kunder så fick jag ta beställningar per telefon och efter där så skulle jag vänta på att Csi skulle börja så låg jag, mamma och nelly i min säng och kolla från Koja till Slott. Hehe ..

MEN sen somna jag i sista reklam pausen till Csi.. har aldrig hänt innan.. hah så fick få en resume av mamma imorse om vad som hade hänt där.

Hejsålänge

Godmorning allihopa=)

2007-10-29 15:10:00

Ännu en månad är kommen och gad help us all som behöver jobba för att tjäna pengar. Och kul till alla oss som trivs på sitt jobb..=)

Som det ser ut nu ska jag jobba i 2 veckor till sedan har jag ca 1 månad på mig att packa ner alla mina saker till mina två resor och till min flytt. Gud hur ska jag hinna med allt.. Ska i allafall fixa 2-3 saker innan nu som jag ska behålla .. måste städa bland ALLA mina gamla kläder på vinden, mamma har tjatat i 2 år på mig äntligen ska hon få bort allt haha.

Måste fixa så hon kan driva företaget själv också..
det får bli projekt nr 3 =)

I love it.