AJ- aj och åter AJ

2007-09-30 19:18:00

använd rubrik.

jajaj whatever.. idag har vi vatt på visning :) av ett hus.. hehe
skit kul var det. men säger ej något mer- använd fantasin..

jag är fan fortf sjuk..
this suuuucks..'

ska försöka få tid till doktern imon=/
i thatttttjdnhiubnzdoubnofpdabnfåd

gonatt

Media mark

2007-09-29 19:17:00

Nu har vi också varit där idag , på Media mark i Lund på Nova. Herregud alltså jag kan ju säga som så att vi va inte dom enda alltså helt sinnes hahah.

Vi blev av med varandra direkt :P och sen när vi skulle dra va där MEGAMEGA MEGA OCH MEGA mycket kö, helt sjukt alltså haha vi kom knappt därifårn alltså. Men men

Jag fynda.. eller nej inte så, jag ville ju som vanligt ha ALLT men jag handla nya hem-telefoner eftersom våra INTE fungerar ALLS. man bara jaja nooormalt. Sedan handla ja det Nya sims . jorden runt jag hade totalt missat när det skulle komma ut :P haha så jag blev helt chokad när jag såg det.. lycklig alltså.. sedan ett annat sims historier som jag ska testa på min data eftersom den va "bärbar vänlig" hoppas det glider snabbt!

Och när vi ska flytta så får jag ha rodi's data som - sims data :))) IM lovin it.

Hejdå..

You howw3

2007-09-29 19:17:00

Ja vet ej va det betyder.

- tänkte jag skriver så att ådi tror på mig när jag säger att jag gick upp mitt i natten.. snällt va ? ja anledningen va för att jag fortf. inte är frisk och kan knappt andas eller hostar och det verka ej som om jag skulle somna om i heller så jag gick upp istället för att vara snäll emot rodd så han kan sova. Mycket snällt.

Kan ju visa lite nya smycken...