Lite Te tack !

2008-04-30 12:20:00

Inatt har vi haft en liten över-sovare. Nellan såklart. Hämta henne efter maten igår, kolla Extreme Home Makeover .. haha bölar alltid, så bara för jag böla så börja R böla. Haha =)

Så när Dh va slut så va de Spanglish på Tv så vi kolla den lite tills de blev paus så gick vi med Nellan , i slutet fick hon flipp och sprang rakt in emot buskar och träd, R rycktes med och tog en hands-lyra med sina glasögon. Stackaren haha,..

Idag har R jobbat väldigt nära=) Nämligen i vårt sopp-släng ställe. Hehe så vi har avtt där och terrat han =P till och med M&M va en sväng därförbi när de skulle till Konsom.

Min lilla Snutt

2008-04-28 19:20:00

Gulligt att hon har R's datastols ben som huvudkudde <3


" Äntligen kväll ... "

2008-04-28 19:19:00

Efter jobb va klart städa ja undan sakerna som skulle slängas så allt va klart tills R kom hem.  Sedan gick vi och slängde, ja jäklar va saker hehe.. Nellsan fick sitta i början av soprummet, kom såklart någon då som Nelly skulle hälsa på , tur så va hon jätte trevlig och hälsa på Nelly.

Och som det har blåst idag, när hon gick så blåste de in i soprummet så jag fick hålla alla påsar samt Nellan. Och hon bara satt där och vifta på öronen medans det blåste in på henne. hahha tönta..

Därefter körde vi och dumpa Nellan hos M&M och körde till posten. Hah där hörde man: Åh nej inte ni igen " haha vi e ökända på Colorama =) haha.. Gick bra, man gick ju med + ..hihi=) Och så hämta vi Nellan igen.

R han bada för han har träningsverk i hela kroppen så skulle han tänja alla musklerna i kroppen hah.. så blev det översvämning i badrummet, gissa om han blev sur?

Mitt i maten ringde dom från hans jobb så han åkte iväg till Staffanstorp på en service. Ringde han nu och skulle höra om de gick och duscha, det gick det. Haha så in i duschen nu. Sen lite jobb till.