Jag är förgiftad...

2008-08-28 16:53:00

Jadå, mina ben är fulla av myggbett.. ACK! Ja jag tål ju inte myggbett så har haft väldans svårt att sova på kvällarna:/ ush.. och sedan är jag ensam mamma.. För pappa han har åkt till Kalmar. Ja va gör man inte för att försörja familjen:)

Min lilla tös bara växer och växer hehe, jag märker faktiskt skillnaden.. det gjorde jag aldrig med Nellan. Jaja.. skriver mer sen för nu ska vi på upptäcktsfärd och gå ut & träna.

*Smack

Helgens bravader

2008-08-17 16:53:00

Fredag 15 aug
Fick jobba över fast ja ej skulle det sedan stack jag & Ella ner till Ammi där Ammy & Alex va o vilken cirkus det va sen lugna dom sig ganska snabbt. Så käka vi Tycko & Sussi. Haha första ggr jag åt Tycko ska jag säga, helt okej faktiskt fast jag blev mega mätt på 1 halv port. Sedan hade vi vin-kväll på balkongen alla tjejorna inkl tjejhundarna. Sedan kom Rodd så gick jag & Ammi ner med våra hundar för att kissa. Sedan satte vi ut en till sakosicksak som Rodd satt i. Vilken trängsel , haha men det va jätte kul.

Lördag 16 aug
Frulle hos Mamma & Pappa , glömde dock papperna så det blev inget frulle-möte sedan körde vi hem igen och städa mega mycket för vi skulle få besök, så klockan 14-tiden kom Rodds släkt från Jämtland. Hans moster+man och 4 barn och Rodd's mamma & sis. Hans moster va bästa kompis med min mamma när dom va små. Fult va?=P Sedan stack dom så skulle vi igentligen till hbg men vi sket i det. Så klockan 17 -tiden kom Rodd's andra moster som bor i Australien + man, hans kusiner va inte med i Sverige. + Hans mamma & Mormorn. jag älskar mormorn hon är så himla söt alltså. Hehe man kan inte låta bli att le. Sedan stack dom så körde vi till häljarp och vänta på pizzerian på Emlan så kom hon, vi satt ute för att Ella va med, Emlan hitta knappt oss. Sedan körde vi hem och hämta min brossa+flickvän sedan till Mamma & Pappa för att lämna Ella där. Sen mot Hbg och till Max på väla där hela parkeringen va full, shit ja alltså orkar ej skriva allt här men jag dör hahaha.. Omg.

Söndag 17 aug
Vallåkraträffen idag , men innan det ska vi äta frulle och så. Måste jobba också ajaja.. och slappa lite. Sedan va det något annat men kommer ej ihåg va det va. Well vi får välla se =)

Pappa Rodi

2008-08-12 16:53:00

Ja Pappa Rodi han skla alltid bråka när han spelar fotboollll.. hahah igår hade han som han sa då, glidtacklat någon snyggt och domarn hade blåst fast han ej skulle m.m m.m så hade han tjaffsat med någon..

.. " Pappa Rodi ska visa dig " ....
juses.

Det ängnar vår lilla tös sig åt:


Undrar om hon fick stöt i sig ? :P