Tänkte kommentera en sak

2008-02-28 16:06:00

Ang svikande vänner.

Alltså när man känner att den andra gö kanske 5 % av vänskapen medans den andre gör 95 % ja då är det nog dags att end this relationship. Eller ja sluta bry sig helt enkelt.

Man blir så himla besviken alltså.

ett ex. är bland annat en person som jag bjudit så otroligt många ggr till mina födelsedagar, fester m.m och människan tackar ALLTID nej, så nu slutar jag helt enkelt att bjuda den personen. Jag blir så himla ledsen alltså. det svider i mitt hjärta, men jag orkar helt enkelt inte. Delete.

Jag förstår inte igentligen vad problemet är.. i min situation hade jag gjort allt för att träffa en vän som jag sällan träffar. så det är lite obegripligt.

En annan sak är att juag har helt underbara vänner.
Tex frida. hahha som lekte hund idag. nejnej inte bokstavligt men nelle trodde hon va en hund =) haha hon lekte med frida som hon leker med hundar. har aldrig sett detta betendet innan när hon leker med oss. men alla vet ju hur speciell frida är.

Åh nu tänker jag på gamla minnen hur mycket jag saknar vissa vänner.. =/ fan va kul man haft synd att vänskapen försvann i sanden alltså. och nu täånker jag ej på negativa saker som tex vissa personer snackat om en eller skrivit. nejnej.. jag deleta ju den sidan av mig tills detta året.

Så med andra ord.. när jag fyller år har jag glömt detta där vissa sviker.. men jag kommer endå ej bjuda dessa personer.. nej för nån mått får det vara.

En annan rolig sak är att vi har inflyttningsfest imon.
Ska bli så himla kul att umgås med alla mysiga och roliga personer. hehe jag kom nyss på: shit va ska jag ha på mig.. ja du det är en bra fråga.. kanske ska ha fashion day imorgon haha och gå catwalk hela dagen hahah det hade väl vatt en jävligt bra fredag. Nej nu har jag sorterat min hylla hela dagen shit alltså hel slut.. btw ljög jag för jag har bara gjort det sen lunch men de lät coolare med hela dagen.

Nu ska jag kolla tv och vila mina fötter + rygg!
NICE.

En riktig städ-dag =)

2008-02-27 16:06:00

Jadå samma sak idag igen =)

Gick upp och körd eoch hämta mamma och nelle , sedan inom mormor och sedan hem till oss. så åt jag och nelle frulle och efter de chilla lite, jobba och fick rätt på internet också.

Vid lunch körde vi till mamma och pappa så stack jag och pappa till jysk handla fler rullgardiner och hehe de fula va att förra veckan eller förr förra kom där förbi en bil där de va nån som vinka har gått och grubblat på det hur länge som helst vem de va, så idag på jysk träffa jag agge, hehe så hon bara såg du ej när jag vinka, haha så va de hon.. helt chockad va jag =P

hem igen och hämta nelle så lämna pappa oss. så kolla vi på våra bästa år och åt nudlar med broccoli och blomkål, mums fillebaba =) hehe,, sedan gick vi en sväng, sedan börja jag stor städa, alla mina små saker och sortera allt i min byrå.

Den har sex fack så på ena sidan har jag ;
Överst: smink m.m
Mellan: Hårsaker
Nederst: Spa saker..

Andra sidan:
Överst: Bhs och bikini
Mellan: trosor sorterade i färg
Nederst: Strumpor

Nice hehe samt sortera lite i kontoret.. blev rätt bra

så kom pappa och vi vänta på rodd som hade ett jobb på stadshuset hehe så mamma gick ner och hälsa på han och när han kom så satte dom upp vår hyll, nice att de ble klart.
så stack vi och hämta mamma och sedan stack jag och rodi till häljarp.

Där bytte vi bilder, jag eylem och britt sedan bjöd britt på mat, soppa=) mums.. så stack vi hem nu så va de värsta olyckan på motorvägen och det hände PRECIS när vi körde där.. såg blåljus och allt, körde in och såg allt exakt.,. så mötte vi polisbil+pike. läste på hd nyss va de värst krock mellan tunga lastbilar.

Rodd har varit ganska sur nu för han va av med sitt körkort men de e hittat nu så nu är han gla igen =) ska fixa de sista sen in i ducshen innan greys =) wiho..

No more sovmorgon

2008-02-26 16:05:00

Äntligen har jag kommit över det. ja det tog 1.5 dagar eller en hehe.. Jag hade ju ingen tid att gå upp på morgonarna innan eftersom jag själv bestämmer hur jag vill jobba, men det betydde ju inte att jag bruka sova till 11-12 på dagarna, alla som känner mig vet att när jag sover länge är det till 8-9 tiden =) hahaha..

Det har nog faktiskt hänt att jag sovit till kl1 en gång, snacka om att jag va chockad =) haha..

Men idag hade jag också ställt som igår kl på halv 7, men rodis kl ringde tidigare hans ringer kvart i 6 faktiskt så jag vakna till lite då sen somnade jag om. där satt han när jag kom upp i sin rutiga pyamas i soffan =) haha skit söt.

Igår va vi först och hämta pappa så körde jag dem ut här för dom skulle flytta ut kyl&frys efter som vi får nya idag =) så va jag en snabb vända hos mormor och hämta saker =) sedan lämna vi av pappa och körde ochg handla, vi behövde mjölk och te i allafall sedan va de saker som vi väntar tills de nya sakerna kommit .

Så nu ska jag strax göra ve mig .. sedan hämta mamma ochg nelly så ska vi köra mamma till jobb så ska vi två hem till mig, jag & nelle då=) så kommer mormor och morfar efter dom vatt i stan. Kyl&frys skulle komma mellan 10.00-14.00 så jag hoppas dom kommer så tidigt som möjligt faktiskt!

Idag blir nog en bra dag =)