En massa shopping

2008-01-30 15:56:00

Idag har jag och min bästa vän Frida varit på allmän shopping=) haha.. ja eller vi hade lite mål med resan.. Jo jag va ute efter rean pga av min lilla budget och Frida efter badräkt.

Frida hämta upp mig och vi körde till Centan för att kolla in deras nya butiker. Först inom Gina och där fynda jag en massa.

Jag handla:
1 stor väska i vit
1 liten väska i grå
1 tjockare tröja i brun
1 längre tröja i mörkrosa
1 skärp

Frida handla:
1 stor väska i svart
1 långärmad aprikos

Sedan gick vi vidare och träffa roddan som höll oss sällskap på Graffiti där jag åt bakad potatis och frida en baguette, sedan gick vi till apoteket där frida hämta ut sina p-piller och sedan inom panduro där jag handla.

Efter det hitta vi dinsko där vi handla lika dana skor =) haha i seglar stil med klack skit snygg endast 200:- mega fynd. Och jag handla ett par skor till. Och så gick vi till Kicks där ja hade present kort och handla en parfym som jag bara hade i deo spray. Sedan till Staduim där frida handla sin badräkt (hon simmar). Och så inom H&m och handla lite smått. Jag handla 2 kjolar på barnavdelningen 49:- st skit bra=) hehe..

Och så såg vi ju Newyorker.. hmm ässch vi går väl in, upp och jag hitta en jacka i röd, har varit ute efter det ett tag så denna va snygg och kostade 99:- som hittat hhe. Sedan köpte jag och frida lika dana skjortor också =) haha fast min va vit och hennes beige. Ja sen räckte det tyckte vi och körde hem ..

Men det gav mycket får jag säga =)

Morning morning

2008-01-30 15:55:00

What a wonderful morning .. eh kanske inte. hahah vet inte vad som flög i mig där, kanske för att ja har världens sötaste och bästaste pojkvän ? =) kan vara hehe..

Igår gick de sjukt bra på intervjun jag va, och så som jag fattat så har jag typ jobb inom kort.. alltså allt gick så snabbt och det är fortf oförståtligt att de gick så bra och att hon va sjukt trevlig, sådant blir jag lycklig över och som grädde på moset fick jag sedan av rodi köra inom Ikea ochg handla sängborden =) haha lycklig blev jag så körde hem och sedan kom mormor och morfar på fika och jag visa dem indien bilder samt filmerna, dom hade jätte kul =) haha.. sedan åkte dom med till lägenheten och bar upp ett sängbord till mig stack dom och jag skruva upp dem två samt min sista byrå. Fick lite bärhjälp av pappa få in den i sovrummet.

Och så kom rodd, han och pappa började lägga golvet i hallen =) allting känns som om de närmar sig nu. Jag va i the dressingroom igår och hämta en tröja =) hehe prova lite klänningar och stod där och smila. haha tur ingen kan se en där inne =P

Idag blir det jobb, jobb , jobb och åter jobb här hemma, det är mycket som skall göras, sedan ska jag iväg med min älskling nr 2, inte rodi nej nej utan min underbart söta vän F =) just lovin her !!! hehe,.,

See ya!

Efter shopping =P

2008-01-29 15:55:00

Igår kväll drog vi iväg, efter att rodi inspekterat sina nya möbler. Ja jag hade glömt bilderna på en byrå vi köpt på ikea som redan av ihop satt men dom sa att om vi tog med bilder kunde vi få pengar tbx om vi valde att behålla den, samt den andra saknades det delar till. Så rodi körde inom mig, men då hade jag ju fotat både sängen och soffan så han såg det, tjuvkika:P haha.

Sedan körde vi så bestämde vi oss för att åka inom Burger King eftersom frida jobba hehe och där stod hon, vår lilla frida i söta kläder =) vi fick en aning rabatt av den andra som jobba där, mega shysst där blev ja lite avis på frida och hennes jobb=P hehe, sedan träffa vi rodis arbetskamrat som är nere från Göteborg och jobbar i Skåne. hehe sjukt men jajaj..

Och så efter halv 6 tiden kom vi iväg, va inom Väla för att handla på vårt presentkort från Virran på Bolaget, det blev en mortel (jag hatar sånna) salt & peppar och en toa-papperskorg, det hade vi ej innan, har letat men hitta ej. Så vi fick betala 60kr typ, rimligt =)

Inom Gina, daah va annars där jag lyckades fynda, en kläning och en bolero som skulle kostat ca 700kr annars men rodi betalade 148kr , som hittat =)

Och slutligen Ikea, vårt mål, ingen kö framför oss till Byten & återköp, men där kom vi med 1 toasits, 1 byrå utanskenor som vägde massor och våra bilder. Vi fick presentkort på toasitsen 199kr sedan byte vi byrån och fick 495kr (30%) tbx på den sista byrån. Mega bra. Sedan handla vi, det blev 2 bokhyllor i markör, som är jätte tungt.. ja ville ha billigare vatriant men rodi ville ha dessa =) heh jaj okej. så hitta vi sängbord också men de va tyvärr slut, ska dock få rodi till att vilja ha de röd för dom va också jätte fina. Annars kanske rummet blir för mörkt. Ja handla lite smått saker också samt vi köpte lakan till vår dubbelsäng, ska tvätta dem idag så jag kan bädda sängen så vi kan sova där i helgen =) hehe.

Vi va verkligen ute i sista sekund, körde från ikea 20 i 8 och skulle till varu-utlämningen innan 8 men vi hann =) vilket va tur, så inom lägenheten och lämna alla möbler innan vi åkte hem så jag fick duscha innan Csi med mamma , härligt snacka om att ja va trött sen !

Nu ska jag göra ve mig det sista och sedna åka till Hbg för en intervju med ett företag som ville träffa mig, får se vart det leder, förhoppninsgvis till något bra =) hehe..

Ha en bra dag =)