In the summer-time

2008-07-30 16:45:00

Jadå, sol, bad och varme, possitivt och negativt. Vi klagar alltid på något.

Igår satt tjejligan hemma hos frida och åt middag ihopa som (!) Frida hade lagat, ett + till frida och ännu en maträtt till-läggs i fridas meritlista =) hahah ..

Nu så blir de bad i havet med Jag, Rodd, Fia , Nellsan & Gucci. Najs.
Mysning med fridd ikväll. Love it.

Jag ger applåder.

2008-07-29 16:45:00

Ännu en dag då jag solat och varit ute i solen utan - solglasögon. När jag cykla hem hade jag faktiskt brillorna på mig.. Men endå så duktig jag är. Vissa saker tycker jag är tradigt. Behöver inte gå in på de här. Behöver prata med någon men ingen har tid mer. Tråkigt. Jajaj hade hoppats på kanske ett kvällsdopp eller så idag , får allt se hur kvällen utformar sig. Kanske ensam kanske med någon. Jaja nog om sånt skit blir endå bara trött på sånt! Bajs alltså!

Ibland blir jag förvånad.

2008-07-28 16:45:00

Jo att folk inte tror att det är uppenbart så som dem beter sig. Harrejävlar. Haha, ibland får man sig ett gott skratt och bekräftelse att man ser på saker väldigt olika.

Skit trevligt va de igår på hamnkrogen, dock fick vi sjukt dålig service, glömda saker + ammi & ala fick vänta över 40min på efter -rätten. Jaja men så går det ibland. Vi fick en liten p-w till ammy också, då nellan skulle utforska hela trädgården i mörkret. Je right, samt skjuts hem. Jäkligt trevligt efter en dags sol och badande.

Idag blir det DK och inhandlande sedan förmodligen bio ikväll: Batman filmen. Om vi bokar och så. Haha vilken massa allt ska va. Åh har solat och badat, alltså inget slår att ligga på musslan i poolen. Man känner inte att man solar.