Im out for today

2008-03-31 16:22:00

Nu slutar jag, fasiken vad skönt alltså.

En annan sak som måste påpekas.
Riktigt kul när folk skickar sms och ser framemot ikväll.
Så underbara ens vänner är.

För intresserade.

2008-03-28 16:21:00

Vill att tiden ska gå snabbare, mer snabbare , mest snabbare. haha Jag börjar yra när jag känner sådana ryck! Iafall.. kan berätta lite nya saker om hemmet också.

Nya saker:
* Igår satte rodi en dosa över hålet från köket till kontorsrummet, då där bara va värsta hålet igenom och det såg inte så speciellt snyggt ut. Alltså vi vill inte att de ska se fattigt/budget ut hemma om man säger så, när man tar med olika möbler hemmifrån när man flyttar för man ej har råd att köpa nytt. Inget illa menat*

* Ny klocka. Från mormor och morfar, i guld och kulor som rör sig, tycker inte dom är det minsta snygga , gräsliga nästan på. Men rodi ville så gärna ha den eftersom det påminde så mycket om hans mormor och morfar, framför allt morfarn som inte finns mer.. Precis som om jag skulle sakt nej.. Ickenicke, den får allt anpassa sig till vår "äldrahörna" med gamla möbler. Sjukt snyggt kommer det bli med en gammal och antik tavla, sp om den är värd pengar , kul med lite släkt värde.

* Planeringen är i full gång på förrådet, att göra snyggt och prydligt där och jag , duktig som jag är, har ritat upp en riktning i 3D och allt, sjukt snyggt, och praktiskt + att man kommer höja lägenheten i värde ännu mer än vad vi redan gjort så det känns ju alltid lite extra kul.


Ska köpas:
* Ett extra skrivbord som ja ska använda som arbetsplats när jag jobbar på dagarna hemma då. Åh jag är glad att alla sladdarna kommer att försvinna bakom detta. Tack =)

* 2 nya stolar. Förmodligen imon när jag och mamma ska och shoppa. Ska ha extra till köket, det är ju alltid bra med extra. Annars när vi ej använder dem ska den ena stå i datarummet till skrivbordet och den andra i sovrummet till mitt sminkbord och när de ej används ska den stå framför fönstret så som den ena stolen står nu.

* Nya tavlor, då vi ska förstora bilder från Indien. Kommer bli himla snyggt, jätte kul speciellt när man tagit dem själva och upplevt detta.


- * Snälla kopiera inte detta nu.


Tack på förhand.

Ni är guldvärda.

2008-03-28 16:21:00

Trevlig helg alla andra.
Imon skulle jag rodi pappa och mamma igentligen till bella center och på bilmässa.Men jag beslöt mig för att det orkar nog inte jag. så därför ska bara pappa och rodd och jag och mamma ska till malmö och shoppa efter att jag sovit ut, grymt skönt ska det bli. Ska ju inhandla en vårjacka och lite så.

Ser även framemot den nya bloggen, den kommer bli succé hehe. Har ju en massa jag ska skriva in där. Som jag bara måste avslöja.. hehe.. Vi ses snart på den!

Hejdå!