Hur man spiller te bäst;

2008-05-31 21:56:00

 
 

Äntligen hemma + trött

2008-05-31 21:55:00

Nu får jag ge mig, bara gäääspar alltså. Ja efter en dag hel full så är jag nu hemma igen.

Iafall handla som faen i Svedala, ja ca 7000:- haha jag och R alltså =P haha jaja hann inte mer än hem förens vi gjorde ve oss och körde inom m&m och lämna en klänning som skulle tvättas sen till m&p och så kom krille,sussi & moa vid halv 5 , jag och R stack till kvantum en sväng och handla jucie så jag kunde dricka pisse =P haha sedan grilla vi, skit gott som vanligt där alltså.

Sedan kom Johanna, Nellys uppfödare med Leo och Carina.. leo va måttligt sut för att han stod på fel sida av grinden till tjejorna =P lite bilder :
På väg hem nu!

2008-05-31 10:54:00

Som tiden går snabbare när man skiver blogg och lyssnar Ipod. Hehe ibland kommer jag på mig själv vicka på röven och puta med läpparna! Vilket störd! Men det tog lixom 30min exakt och gå till m&p så tror ej jag pallar gå upp vid 5 för det men kanske efter jobb.

Saken är den att när jag kom fram så hade m&p ej gått med Nellsan så jag gick med henne så gick vi förbi gymmet där R precis hade kommit så släppte jag henne lös till han gick skit bra,. Sedan lärde hon sig nästan rulla runt! Heh allt som behövs är lite träning ju! Aja !

Lämna Nellsan hemma och m&p hade fortf ej kört och handlat! Och jag går hem nu. Det är sjukt varmt och luftigt ute världens skönaste väder. Alltså! Ska hem och äta frulle nu och se om R kommit hem annars får jag invänta han! Sedan ska vi cykla till m&p och låna deras bil till svedala. Den har ac =) hehe palla m&m's i detta vädret lixom! Uhh jag kommer få bränna i nacken=K he