Ett misstag

2008-10-29 16:57:00

Jag verkar ha gjort en stor tabbe, jaa,, det verkar som så.
Antar att detta är allt från mig.

Hejdå!

Så busy life

2008-10-18 16:58:00

Ojoj.. jadå.

Fick min lev förra veckan så har jobbat non-stop sedan dess, räknar med att bli klar med allt denna veckan som kommer sen kan jag ta lite semester , skit skönt.

Knarkat OTH har jag gjort också helt beroende, gick igen säsong 1, säsong 2 och säsong 3, säsong 4 har jag på datan men inga skivor, damnit. Haha igår så va jag Rodd och Ella och träffa Ammy+kille så snacka vi om något så smart som jag är:

- Ja jag såg något program på tv:n eller nä de va visst oth. Haha Da!

Lilla busan är jätte duktig med allt, till och med när man går och leker löst med henne, trodde aldrig jag skulle våga de sedan Ella och Nelly rymde men de klara jag nu. Hon fick enormt mycket beröm på kursen som vi gick och det känns kul att hon lyssnar och lyder fast andra hundar är med + hon hatar inte katter vilket är skönt för jag orkar inte med det att varje gång man är ute och katt-j@v#arna som smyger runder i området att hon ska gå till attack, no thanks klara mig det utan.

Hon blir så lycklig när hon ser våra grannar, samt alla gamla som är ute och går för hon tror det är min mormor och morfar, mamma blir sur på mormor när mormor säger mormor till ella, ja ni fattar min mamma är ju ellas mormor för ella är min bebis, ja så knasiga är vi. Stackars mormor och morfar hade både ella och nelly en eftermiddag så fick dom sitta i köket alla fyra för att de skulle gå lungt till haha. Och morfar bara mutar med godis, han är bäst.

Kommer ihåg när han va på sjukan så va vi alla närmste familjen där o hälsa på så fick morfar en kram av mig han bara , tur jag har som har bara dig som barnbarn och är så snäll, jag bara ; victor är här också, han står där. Ah hej victor tur jag har dig också då. Han är för go.

Roligast va när jag och frida och ella satt utanför frida , så såg jag att fredde kom så sa jag passa, så skällde hon och vakta oss för han så blev hon glad sen när hon såg han ,, haha sen hör man fredde där inne när han går in: jag blev stoppad av vakt hunden utanför, hehe.

Sjukt kul att igår va de 2 v tills ammy o frida blir sambos, heheh ska bli kul jag är avis som fan för lägenheten verkar jätte fin verkligen, well inte sur avis då hehe. Det är världens bästa ammy+frida värda fniss,.. Kanske man slipper fridas tjat då: Sambo lagen! hahah pallar inte den.

Fast vi kanske kan ha de på våra tröjor i gbg nästa år: SAMBO-LAGEN? omg säger jag bara,

Idag blir vi husägare.

Projekt: Makeover kontor.

2008-10-01 16:57:00

Jisses det är igång. Haha..

Jag har under morgonen lyckats asa ut 2 billyhyller + 1 bestå i förrådet samt satt ut allt som skulle vara i dem. Shit vilket projekt alltså det såg ut som rena kriget ett tag .. haha. Men allt är nästan på plats.

Så nu behövs bara : Skrivborden, hurts + fåtölj MEN kom på att när vi drar till ikea så kommer nog ej fåtöljen få plats eftersom dem är i en låda lika stor som fåtöljen.. Hmm.. ja va ska man göra, men kanske beror på ..

Jag fick iafall igång båda datorerna efter att kopplat loss dem, fy vad jag hatar det alltså när man ska ha ihopa alla sladdarna, Men nu blev hela kontoret lufftigt och fint.

Åh snacka om kaos igår.
När frida kom , läkte Ella 2 ggr,, haha rulla i det m.m = Rodi moppar
När Ammi kom gjorde hon det 3 ggr = Rodi moppar.. ojoj.--

Igår va det 2 premiärer ; Ugly Betty och Dh. Nice. va lite svårt och komma in i det men jaja.. det fixar sig välla, idag är det dags för greys. Jeah

.. Skit också jag råka tappa en spegel ... 7 års olycka?? stämmer det.? pallar ej sånt. när jag snacka med rodd han bara_ VILKEN SPEGEL?? haha nej ingen av dem stora, en liten bara , no worry :P Hehe han är för söt!!

Näe om man skulle ta lunch snart?