Kuckelekuu!

2008-09-30 16:56:00

Godmorgon.
Dags att börja jobba eller ja om ett tag.
Men imorse kom jag upp FAST jag:
1) Inte kunde somna igår.
2) Drömde mardröm-

Hahha.. Jag hade bestämt mig för sovmorgon men när klockan ringde så fatta jag inte det så tillslut vakna jag , så skit samma. nu är jag upp och kan starta tidigare.
Har en körning vid 10,00-tiden sedan får vi se när nästa är.

Well. nu te+nanny med rodd i soffan.

Kalas i Lund

2008-09-28 16:56:00

Morgonen började med att Rodd stack och jobba , när han kom hem åt vi frulle. Så när jag skulle ställa mitt te på bordet spillde jag ut lite Rodd bara: Jävla klant, 5 min efter spiller han ut hela sin mugg på bord, stolar, golv jaa.. Och vem drack upp hans te: Ella.

Igår va det dags och göra Lund osäkert.

Vi kom dit och hade inga pengar till parkeringen, nej för dom tog inga kort vi hade men tillsist löste det sig.
Pga av allt te ella hade druckit kissa hon 3 ggr innan vi kom in bara shit, te rinner verkligen rakt igenom. Vi gick för att handla choklad på den dyra-chokladbutiken så gick vi bort om domkyrkan så Ella kunde kissa, när vi gick till affären hitta jag akademibokhandlen skulle inom och se om de hade en sak: Jag gick vilse. Asså affären va lång och kurvig, ja knappt jag kom ut. Haha-


Well inga drama när vi kom hem vilket va skönt =) haha
Vi kolla csi och bara tog det lugnt. Jäkligt skönt!

Städning och tvättning-dag

2008-09-28 16:56:00

Jadå, uppe med tuppen eller ja vid 8-tiden då rodd skulle börja tvätt så jag städa lite innan vi åt frulle. nu har vi städat och ja eller rodd har mest haha han går runt och surar för sina brillor.

Sedan ska ha iväg med sin pappa och jag ska iväg med fia & gucci till järavallen och gå lite . myspys och skönt speciellt när det är fint väder. Är sugen på pizza så kanske vi käka i häljarp. Will se!

Snart får jag göra ve mig, men gud så trött jag är.
Wii hahaah