and ..... Godmorgon!

2010-08-31 06:43:20

a new day has come.
Då var det tisdag morgon. Alltid lika trevligt att få bekräftelse på att veckan går snabbt. Igår missa jag tåget hem. Med sådär 20 sekunder, sjukt va? Jag var helt slut när vi ätit hos mamma & pappa. Mitt myggbett börjar avta, thank god! Drives me crazy. Snart är det dags för jobb, på det igen!

Jaha, det var den helgen.

2010-08-29 21:58:43

Ja, nu var det söndag kväll igen. Hela helgen har gått. Man känner sig lite sliten. Men varan, förra veckan, eller denna veckan som gått gick sjukt snabbt. Det tyckte jag i fredags iallafall. Tvivlar på att det kändes så i måndags morse:P haha. Jag har fixat allt inför imorgon: kläder, mat, mellan, städat köket. Satt lite med design också men det blev lite sent nu. Vet att jag har svårt att stänga av annars. Lite fix nu, sen sängen :)

Jag hitta sladden.

2010-08-29 15:36:52

Direkt efter jag klickat ---> "Spara & publicera" så tänkte jag.. äsch kollar i min lilla laptop väska om den är där. Ja där var den ju.

Försöker hitta motivation till att göra något nu. Försökte att aktivera mitt studentkort innan men det fungera ej? Så jäkla störigt alltså. Fixa sidan!!!

Blev lite bloggning nu när jag hitta min sladd.
Funderar på att byta ringsignal, men phaj.. Vetej.. hahaha.. vi fårse.