Nu får det räcka.

2010-02-23 23:40:00

Har suttit ett tag. Tiden går alldeles för snabbt.

Jag skulle lätt behöva 4h extra på dygnet.Så nu ska jag tvinga min påjkvän till mys. Störigast är att när jag känner såhär så vill jag bara att natten ska gå super snabbt så det kan bli ny dag. Helt sinnes. Whatavar!

Tror jag ska byta msn snart.. Vart kommer dom idioterna ifrån?? Har någon hängt ut min mail den_heta@..... vaaa?? haha.. eller är det mitt nördiga namn som folk bara chansar på? Har jag fått virus.. Nej .... godnatt x)

Några dagar har gått.

2010-02-23 23:40:00

Har varit lite slarvig/upptagen för matt bloggsis.. Mmm.. men nu bloggar jag way-to-go :P hahahaha... åhh nu märker jag att jag nog är en aning trötter.

Har hittat den perfekta lösningen som va suppppper bra, helt sjukt mega bra. Har testkört det idag hela dagen med design m.m och nyss så har där blivit 1 litet (ASSNENHOLE) fel som gjorde att det ej ville som jag ville.. så nu är det om igen :) jippi.

Åhh lite om helgen..
hmm.. i fredes. kommer jag inte ihåg vad vi gjorde.. jo justdet.,. vi va barn-lediga och typ kolla film och möste sedan så somna Rodd på soffan och jag gjorde lite berlocker m.m precis när jag skulle gå och lägga mig så börja "Brit award" så jag stanna uppe lite till, ville se Lady Gagas uppträdande som hon hade som hyllning till Alexander Mqueen. Fint ! Sedan la vi oss, sov/halv sov en timme kanske, sen vakna och va mega sjuk. Ja alltså har nog aldrig varit så dålig på så kort tid. Ska inte dra upp några detaljer, det besparar jag er för.

Somna på soffan vid 6-tiden kanske, så vakna av att Rodd pouffa på mig, han hade varit av med mig :P haha.. ringde mamma och sa vi kommer på frulle nu, btw jag har vinterkräksjukan.. sen la jag på. Dom satt som ljus när vi kom :p hahaha.. på dagen så kom hans föräldrar på fika och sedan stack vi till Ammy med Johanna på "melodifestivalen" på kvällen sen hem... hände något den natten också, dock inte samma sak som gjorde att vi fick "campa" ute i soffan hela familjen :D hahaa.. Rodi va inte glad!!!

Sedan fick jag shoppat lite på Söndag, härligt alltså., har inga pengar men kan endå shoppa lite hela tiden. jaja nu va det dock inte till mig.. utan jag utveckla en ny hobby sak till hobby företaget.. Åhh så happy.

Nu är min installering klar.
Ska ringa och tradda på min underbara mamma också som är bäst i hela världen

set 100 by Caroline

2010-02-18 23:40:00

Alltså förstår inte vad som hänt-- känns verkligen som om jag är i en "vinter-deppo"... igår jisses jag vet i fasiken vad som hände.. efter vi hade ätit fick jag ont i magen, alltså visst jag äter ganska snabbt och så men tyckte inte jag åt för mycket i heller..

När vi kom hem .. kattastroofff...

kändes som om jag hade 3;ingar och att jag vilken minut som helst skulle föda ut ungarna: genom magen. Fyfan!

Ja alltså smärtan va katta.. alltså. Och jag va trött.

Alltid när jag är "över-trött" (händer väldigt sällan nuförtiden) så får jag flirr i mina ben/fötter. Skit hemsk, dom kan lixom inte ligga stilla, känns verkligen som "spring-i-benen", det är väl Ida som sjunger om det? Ja jag låg och kved och försökte hålla mig uppe, Rodd på andra sidan soffan som minst va lika trött. Alltså jag känner lite så att ligga och kolla tv inte är min grej. Nej alltså det känns för lugnt. Iallafall så gick vi och la oss 21,30 igår, haha helt sinnes vilket pensionärspar vi blivit :) fast jag gick och la mig så tidigt kom jag inte upp 05,30 imorse.

Aja.. imorgon är det ju fredag, så vill man ha sovmorgon.
Men va faen vill snön ????? GAAAH!!! hatar att Rodd kör iväg tidigt på morgonen i snön.. snyft. Skönt med helg och kvaletid-med-rodi-där-vi-gör-allt-jag-vill... Love it!!!!

FREDAG ♥
Känner för att göra något..
any drinks?