Slöfock!

2010-05-27 20:36:05

Har väldigt svårt att komma upp på morgonen ...
de senaste dagarna har jag vaknat runt 07,30 varje dag. Jätte konstigt!!!

Annars har jag jobbat..
åhh rodd somna på soffan igår.. när jag skulle lägga mig ser jag att Ella ligger under bordet.. har varit upp på bordet och tagit en sax och låg och tugga på !!! HALLÅ JA !!!

OCH nu längtar jag tills imorgon, vi ska ett gäng tjejer ha tjejkväll och gå och se Sex and the city 2.
MYS PYS!!

Jobb(ig) dag.

2010-05-26 22:18:00

Puh, skönt att denna dagen är slut.
Som jag har haft att göra. Är snart, eller ja om ett tag ( ett par dagar ) klar med min leverans jag fick förra veckan. Så snabbt det har gått.

Ella är för söt, fota henne och skicka bilderna till mamma & pappa:Idag så jobba jag imorse, nya betalningar skulle skickas. Sedan fortsatte jag med packning av produkter och vid halv 4 gick jag med Ella, lämna henne hemma och cykla till posten och skicka två leveranser som var förstora för att skickas på lådan.

Sedan handla jag mjölk & choklad på konsum. När jag cykla hem kom jag på att jag skulle på möte med min återförsäljare som har butik här i stan så cykla ner om där butiken ligger vid havet, var där ett tag och sedan hem igen.

Rodd jobbar in så han ska vara ledig i studentveckan så han sluta halv 9 (!) och var hemma efter 10-tiden. Snäll som jag är så stekte jag korvar så handla han bröd på vägen hem så han fick mat i sig. Nu har vi myst i sängen och antar att alla ska lägga sig snart.

Ella och hennes fd vänner

2010-05-20 20:38:57
(Dom två som är döda nu)