Saknat mig?

2010-11-28 21:24:05

Long time no seen.

Ja, har inte haft tid min kära blogg. Ibland på dagarna glömmer jag till och med att äta. Dålig stil alltså. Direkt efter jag slutade jobba så fick jag ta tag i skolan, sedan hade jag byggt om hela hemsidan som skulle test köras på IE, firefox och safari. Därefter så fick jag ha stängt shoppen i 2dygn innan den var igång igen.

Inte nog med det så fick jag för mig och inventera. Dels så såg det katastrof ut ute i förrådet så helt plötsligt skulle jag möbler om och allt det där. Alla saker inne i stora rummet.. rodd överlevde.. jag hade förvarnat han om detta.

Sedan började jag med auktioner igen. i Torsdes var dag 2 jag skulle fakturera och datorn krashar, min laptop då. OMG! startar inte, jag tar ut batteri m.m.. datorn vill verkligen inte starta. Pappa har åkt iväg till ronneby.. rodd jobbar till 18,00 nu dessa dagar.. ingen bil! GAAH! Va där nere i fredes eftermiddag  och lämna in den, det är ju företags datorn med allt på, använder knappt den mer än bokföring m.m Eftersom jag är så tight med "trojan" så surfar jag inte heller på den, med risk för att min vän ska komma på besök då.

Ja, så fårse om dem ringer imorgon och vad dem säger. Mått allt vara kvar.
Jag dör annars.

Kollar på en ny dator nu.. men alltså tiden är ju inte rätt att köpa en dator innan jul och innan all mellandags rea m.m. inte alls lixom. Känner hur slö och jobbig denna datorn är också!

Satt med skolan hela dagen idag och kom ifatt.
Thank you god.

Alltså 6h minst extra om dagen hade inte skadat.

+ den jäkla snön.
Jätte mysigt nu när man sitter inne i värmen eller går en natt promenad med ella men annars. Jag är så nervös på morgon och kväll när rodd ska ut och köra till malmoe. Gah!
Vi körde till hbg igår och kolla på Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrry Potter!! Ja,,, vad ska man säga. Va inte alls beredd på slutet. Bara jaha, sluta den nu?

Icelatte på 7:en kostar endast 10,- nu... vavavav? är detta ett skämt! Nu flyttar jag till hbg, eller Lund. Hahahah.. nej usch. Jag som nyss börjat träna. Åh ångerst för det också, inte hinna komma dit. Varför ska man ha så mycket att göra. Men nu har jag jobbat undan en del.. skönt, kanske lite sovmorgon imorgon, eller så går jag upp tidigt och får gjort en massa. ja suck... skulle behövts!

Jag ska skärpa mig.. aj promis.

Kallt i hus.

2010-11-03 22:13:14

Brrrrr!
Fy vad jag fryser. Är hemma hos mamma pappa där vi ska sova för natten i deras hus. Åh vad jag saknar vår varma lägenhet.

Idag var sista dagen på jobbet. Har jobbat mycket och hårt och kul har det varit. Många tyckte om mina kladdkakor. Kul :) och hade följe med Isabelle till tåget och missa första så tog andra. Väl hemma laga vi mat och åt. Rodd hade packat sov saker till mig och nya kläder så jag kunde duscha här. Jag bad han ta underkläder och när jag kolla vad han hade tagit med så hade han tagit ett par spets trosor! Haha killar alltså + mjukiskläder. Bra kombination. Nu har min bodyvarme kommit upp igen förutom mina fötter, brrr.

Vi har kollat efterlyst och imorgon blir det säkerligen discovery channel till frulle. Haha. Natti!

Onsdag.

2010-11-03 07:42:44

Så var det redan onsdag.
Skönt med tanke på vädret :( så himla tradigt. Regn och blåst, kallt som fasiken, okej då så kallt är det ej men lite. Det har ljusnat lite nu på morgonkvisten i allafall. Alltid något ju.

Så var ju självklart tågfan försenat 10 min. Blir man glad eller? Givetvis ej! Jag kom ihåg mina tårtor idag, va lite rädd jag skulle glömma ta med dem. Hade varit lite panik. Det regnar ju ute typ. Så har jag inget paraply med idag så Jag fick låna Rodd's mössa :D

Dryga 4 minuter kvar tills tåget ska komma, annars blir jag nog ledsen i ögat. Inget grönt ljus än. Det är det som alla tittar efter om ljusen har blivit grönt för då kommer tåget snart. Nu blev det grönt :) . Och sittplats till och allt :) detta blir nog en bra dag, me like.

Tog av mitt svarta nagellack igår , men det var inte fullt lika lätt som de andra färgerna jag haft innan, känns som mina naglar är skitiga för där är lite svart i kanterna och så. Aja, kanske slits bort.

Finally on the road. Ja i allafall min sista jobbedag idag då. 08,30 - 17,00 så får vi se om jag får skjuts hem idag också av Rodd eller om jag tar tåget hem. Vi får se helt enkelt. Hoppas inte denna dagen går för snabbt utan att jag hinner suga ut allt roligt under hela dagen. Helt underbara människor och ett super roligt jobb. Hur ofta hittar man det? Och på en dag också, ja jag sökte detta jobb på morgonen, samma dag 2 h senare fick jag ett samtal om ett jobb.
Och dagen efter träffa jag firman + arbetsplatsen och dagen efter där så började jag. Så allt gick på tre dagar drygt. Lyckligt att jag tog det eftersom detta jobbet är det jag trivts bäst på.

Ska kanske börja träna nästa vecka. Vi skulle egentligen göra det i måndags men det hann vi ej med hundarna och allt. Så måndag kanske? Hah.

Idag ska jag fixa sista saken innan jag ska lämna in mitt projekt. En live inspelning. Åh hatar sånt. När man ska prata och visa en live printscreen hur man gjort. Min design ser helt annorlunda ut än alla dem som har blivit gjorda. Alla har svart bakgrund, min är grå. Men ja, tänker inte ändra det nu, nope, det får vara så. Jag är nöjd :) Hehe. Hoppas lärarna också blir det.