Inställt tåg.

2010-10-29 07:34:58

Igår när jag kom till centralen. Så givetvis hade jag missat första tåget hem. Inte nog med det så var det andra tåget hem inställt. Bara jaha? Saken var att jag fråga Rodi om vi kunde åka till nova efter jobb. Sen sms:a han och sa att han skulle sätta på vinterdäck, så det blev inget.

Men nu var ju mitt tåg inställt. Så jag fick ta ett fullproppat pågatåg till Lund, där jag stod och frös i 30 min innan min snutt till pojkvän kom och hämta mig. Sedan körde vi till nova :) haha, så bjöd jag han på mat som varit så snäll och hämtat mig fast han redan kört hem.

Handla lite smått, dock inte det jag var på jakt efter : jacka och skor. Aja, en annan gång kanske ! Haha!

Fredag.

2010-10-29 07:29:58

Ja då var det äntligen fredag igen.
Idag hände en konstig sak. Jag bestämde mig för att inte åka i första delen av tåget utan ta andra, så stod lite längre in mot perrongen. Tror ni inte hamnar där ändå? Jo, haha ... Tåget var väl mindre idag.

Men igår hände en mer konstig sak. Rodi insåg att han hade fått exakt samma grattis kort från båda hans mormorar. Alltså från sin egen mormor och min mormor. Helt sjukt alltså, det är väldigt spooky tycker jag.

Men fredag, så nice. Och vilken snoozar morgon jag hade. Sen blev allt sen ju!! Inte bra alls. Men vi hann. När vi va hos mamma så betedde Ella sig konstigt igen. Hon bädda i "morfars" säng. Hahah. Och jag skvallra:P

Hoppas Rodd jobbar länge idag så jag kan få skjuts hem, hade varit najs! För en gångs skull. Speciellt en fredag.
Ska berätta vad som hände igår .....

Ledsen.

2010-10-28 07:44:42

Igår hände det jag inte ville hända.
Jag bröt min nagel :( Usch. Så ni vet när man får en spricka i så är det ganska kört? Inte denna gången, jag har lyckats hålla kvar naglen i 3 veckor drygt:) men igår rök den tyvärr. Som tur är så var det inte så långt ner. Aja, rip.