Torsdag.

2010-09-30 07:32:38

Whio. Bloggat två dagar i rad nu. What's happend to me ? Hehe. Ja imorgon är det fredag, hur nice är inte det då? Igår skulle jag lagt in lite bilder här men dagen gick så snabbt. Missa första tåget så Rodd fick hämta mitt paket på solbacken, sedan handla till tacos på Kvantum innan jag kom fram. Mamma och mormor hade fixat allt utom köttet. Pappa åkte på jobb resa till Kalmar så vi passa på och äta sånt han ej tycker om. Undrar vad det blir idag :)

Haha. Nu skrev jag onsdag på rubriken. Förvirrad eller? Idag fyller min kollega år, ska komma ihåg och gratulera henne direkt på morgonen. Aw, imorse när vi lämna Ella hade virran gått ut med Nelly och mamma stuckit till jobb. Så fick lämna henne där ensam. Snuttan, säkert helt förstörd. Men men, mamma kommer snart snuff! Eller ja om 10 h. Haha!

Har fortfarande sjukt ont i min nacke/rygg. Men fick massage idag också :) like it.

Onsdag.

2010-09-29 07:33:47

Det är onsdag idag va?
Haha. Tur man har koll. Men jo det är sant. Halva veckan gått och efter 17,00 idag så är det mindre än halva veckan kvar. Är på tåget som vanligt och står upp som vanligt. Förstår inte att folk orkar detta ett helt år eller vissa ett helt arbetsliv. Jisses, ni är mina idoler.

Fick förästen svar från skånetrafiken igår ang mitt mail om när jag missa tåget. Snacka om att jag kände mig idiotförklarad. Haha. Ibland är det inte lätt alltså. Igår fortsatte jag på slut uppgiften till internetpublicering. Gick jätte bra så jag hade svårt att avsluta. Hade ju planerat att duscha och fixa allt innan program & mystid med Rodd men hann ej. Va klar i tid till läggdags. Aja, Hehe kom en dag idag också.

Åh nu är det Amy Mcdonald med Run. Jätte bra och mysig. Hade även ont i nacke/rygg imorse så fick massage med voltaren av Rodd :) så underbar han är.

Tisdagen.

2010-09-28 07:31:58

Jäkla trött jag var i morse. Ännu värre hade så ont i nacken så det finns ej. Ja jag har fortfarande ont i den. Undrar om jag sitter fel eller om det är något annat. Rodd påstår det är träningsverk. Konstigt isåfall för jag har ej tränat. Men han var så snäll imorse och smörjde in mina axlar och rygg med voltaren. Hoppas det hjälper.

Åker tåget nu, fick stå som vanligt. Men hoppas jag kan sitta när det blir lund. Får lite ont i benen annars och stå hela vägen ner till malmoe haha. Tycker det är kul och säga malmoe. Sorry :P haha. Ska sms:a Rodd när jag kommer fram och höra om det är pizza dag idag:P ja att han bakar egen pizza. Den är så sjukt god så det finns ej.

Igår hade vi halft kvalle tid. Jag skulle kolla en sak så fick han spela lite men sen blev det bråk om vad vi skulle kolla på så jag fick vänta tills han somnat på soffan haha. Så byta jag till NY fruar, haha omg. Tycker både det och Skåne fruar är pinsammare än Hollywood. Och det säger en del?