Försöker gå normalt efter attacken!

2011-08-30 06:56:00


Igår blev Ella attackerad!

2011-08-25 07:49:52Igår morse gick vi som vi brukar vanliga rundan till mamma & pappa. Mitt i sandvången kommer en tant med två stora hundar och håller inne dom när vi går förbi och de sliter sig precis när vi går förbi och hon tappar den ena hunden och den och Ella börjar hugga mot varandra. Allt går så snabbt och sen inser jag att den hunden har bitit sig fast i Ellas ben!!! Och Ella skriker och jag skriker! Sen vet jag inte vad som hände men jag stod där Ella åt vänster och piper och hon med hundarna åt höger. Jag fick hennes namn och telefon nummer för det var inte hennes hundar.


Jag ringer pappa som hämtar oss och då ser jag att hon har två hål i benet. Vi körde till vetrinären i stan men dom var underbemannade så vi hämta mamma & jag och hon fick köra till Helsingborgs djursjukhus där alla var så trevliga. En som var där med sin hund fråga om min blödde för jag såg att jag hade blod på benet. En annan hämta papper till mig. Sen fick vi lämna henne där för dom skulle söva henne och sy. Det var bara ytligt som tur var! Vid halv två ringde dom och allt hade gått bra.

Vid halv 5 satt vi i väntrummet och Ella kom ut springande:) sen pep hon ganska mycket och vi handla burkmat till henne som hon åt. Inatt har hon legat och hyperventilerat och ville ej ha frulle men medicinen fick vi i henne. Hon vill heller inte gå på de benet men de är nog bara tillfälligt hoppas vi. Min lilla älskade snutta <3

Jag & Ella i hd.se på nätet.

2011-08-24 17:29:00

Publicerad 25 augusti 2011 kl. 13:48
Uppdaterad 25 augusti 2011 kl. 13:54

Hundar attackerade hund på morgonpromenad

En 25-årig kvinna blev på onsdagsmorgonen anfallen av två andra hundar. Händelsen inträffade när hon promenerade med sin egen hund längs Ringvägen vid 7-tiden på onsdagsmorgonen.