Jobb!

2012-03-28 08:17:37

Vilken fredag jag hade igår.

2012-03-24 11:11:01

Kaos på morgonen eftersom tåg stod stilla för en precis hade gjort självmord vid Arlöv stationen, gud så ofta det händer helt sjukt alltså. Men jag hade inte kommit till stationen eller på ett tåg när jag fick reda på det så fick skjuts ner till jobb.

Min chef va jätte härlig när jag kom in på jobb 1h innan jag börjar: Hur fasiken kom du hit? Alla tågen står stilla :) hehe. Sedan jobba till lite i 2 då jag tog tåget till Helsingborg för en arbetsintervju. Gick sjukt bra, jätte nöjd. Dock har jag inte fått något besked och när jag väl får det vet jag inte hur jag ska göra.. Suck! Vad svårt det ska vara ibland alltså, men men.

På kvällen kom Corney hit och Rodd laga mat till oss, blev sjukt gott som vanligt, han stack ut sen och jag la mig lite innan 12. Åh så hemskt när jag precis lagt mig så tyckte jag att jag hörde något vid dörren. Ringde Rodd och hörde att han va på fest så det var inte han, men han fick "följa med" i luren tills jag kollat dörren, allt var lungt så jag gick och la mig.

Glömde laddaren, skit också.

2012-03-22 07:41:28

Min mobil slukar typ batteri på dagen så har alltid med min mobilladdare. Men imorse försov vi oss 20min fast jag hann ble klar i tid och gick runda med Ella och allt. Men ja försov och allt samt bara glömt en sak så det är väl ok.