Dagarna har börjat rulla

2014-07-29 20:47:38

Idag var det en liten bättre dag! Luften var igång, dock så det nästan var för kallt. Jag var med och planera och fick ansvara för vad som skulle handlas på Ikea :) och sen tryckte vi ner mailen ganska rejält. Men när dagen höll på att sluta såg jag att det som vanligt var "signal fel" och fråga om mamma kunde hämta mig, men chefen erbjöd sig. 

Fick skjuts hem av mamma så jag kunde äta, tina ellas mat så hon kunde äta och sen gick vi runda. Efter ett tag kom Rodi äntligen hem! Så vi kolla film Thor 2 och jag gjorde armband. Det är lite tuft med en arbetsdag på 9 & 1/2 h men tänkte jag kan köra det denna veckan eller i allafall torsdag också. Idag kom jag ihåg att ta med min kvarg så jag kunde ha lite eftermiddags mellis, vilket behövdes i kaoset!

Tillbaka till vardagen

2014-07-28 21:30:09Vilken kaos det var igår! Oh lord. Packa upp alla lådor sen fungera inte telefonerna när vi starta. När dom väl "fungera" så att samtal kom fram så fungera dom inte helt utan varje samtal gick igång på högtalare! Telesnubben var där och visste inte vad problemet var, super! Haha, ja vi bara skratta alltså.

Och efter jobb så var det ju självklart tågkaos. Efter en hel dag på 9 1/2 h i värme eftersom luften inte fungera kommer man ner på centralen med 1000pers och 100gradrer, ähh? Så Rodi kom och hämta mig så körde vi inom maxi och handla till veckan & jobb. 

Sen så laga han en mycket god sallad till oss och jag satte igång till matlådor. Han skulle också göra lådor men han bestämde sig för att göra det imorgon, annars är det väldigt lite plats faktiskt. Så avslutade med en film och vattenmelon :) sen somna jag som en stock!

Back to work

2014-07-28 06:21:50Så då har 3 veckors semester gått förbi och det är dags att traska tillbaka till jobb. En extra vecka hade ju inte skadat, typ semester från semestern. Jag är helt slut efter allt vi har hunnit göra ;) och kul har det varit som fan! Jag är så himla nöjd med min semester denna sommaren.. Och sommaren är faktiskt inte slut än!