LORAK

En massa shopping
Idag har jag och min bästa vän Frida varit på allmän shopping=) haha.. ja eller vi hade lite mål med resan.. Jo jag va ute efter rean pga av min lilla budget och Frida efter badräkt.

Frida hämta upp mig och vi körde till Centan för att kolla in deras nya butiker. Först inom Gina och där fynda jag en massa.

Jag handla:
1 stor väska i vit
1 liten väska i grå
1 tjockare tröja i brun
1 längre tröja i mörkrosa
1 skärp

Frida handla:
1 stor väska i svart
1 långärmad aprikos

Sedan gick vi vidare och träffa roddan som höll oss sällskap på Graffiti där jag åt bakad potatis och frida en baguette, sedan gick vi till apoteket där frida hämta ut sina p-piller och sedan inom panduro där jag handla.

Efter det hitta vi dinsko där vi handla lika dana skor =) haha i seglar stil med klack skit snygg endast 200:- mega fynd. Och jag handla ett par skor till. Och så gick vi till Kicks där ja hade present kort och handla en parfym som jag bara hade i deo spray. Sedan till Staduim där frida handla sin badräkt (hon simmar). Och så inom H&m och handla lite smått. Jag handla 2 kjolar på barnavdelningen 49:- st skit bra=) hehe..

Och så såg vi ju Newyorker.. hmm ässch vi går väl in, upp och jag hitta en jacka i röd, har varit ute efter det ett tag så denna va snygg och kostade 99:- som hittat hhe. Sedan köpte jag och frida lika dana skjortor också =) haha fast min va vit och hennes beige. Ja sen räckte det tyckte vi och körde hem ..

Men det gav mycket får jag säga =)