LORAK

Saknat mig?
Long time no seen.

Ja, har inte haft tid min kära blogg. Ibland på dagarna glömmer jag till och med att äta. Dålig stil alltså. Direkt efter jag slutade jobba så fick jag ta tag i skolan, sedan hade jag byggt om hela hemsidan som skulle test köras på IE, firefox och safari. Därefter så fick jag ha stängt shoppen i 2dygn innan den var igång igen.

Inte nog med det så fick jag för mig och inventera. Dels så såg det katastrof ut ute i förrådet så helt plötsligt skulle jag möbler om och allt det där. Alla saker inne i stora rummet.. rodd överlevde.. jag hade förvarnat han om detta.

Sedan började jag med auktioner igen. i Torsdes var dag 2 jag skulle fakturera och datorn krashar, min laptop då. OMG! startar inte, jag tar ut batteri m.m.. datorn vill verkligen inte starta. Pappa har åkt iväg till ronneby.. rodd jobbar till 18,00 nu dessa dagar.. ingen bil! GAAH! Va där nere i fredes eftermiddag  och lämna in den, det är ju företags datorn med allt på, använder knappt den mer än bokföring m.m Eftersom jag är så tight med "trojan" så surfar jag inte heller på den, med risk för att min vän ska komma på besök då.

Ja, så fårse om dem ringer imorgon och vad dem säger. Mått allt vara kvar.
Jag dör annars.

Kollar på en ny dator nu.. men alltså tiden är ju inte rätt att köpa en dator innan jul och innan all mellandags rea m.m. inte alls lixom. Känner hur slö och jobbig denna datorn är också!

Satt med skolan hela dagen idag och kom ifatt.
Thank you god.

Alltså 6h minst extra om dagen hade inte skadat.

+ den jäkla snön.
Jätte mysigt nu när man sitter inne i värmen eller går en natt promenad med ella men annars. Jag är så nervös på morgon och kväll när rodd ska ut och köra till malmoe. Gah!
Vi körde till hbg igår och kolla på Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrry Potter!! Ja,,, vad ska man säga. Va inte alls beredd på slutet. Bara jaha, sluta den nu?

Icelatte på 7:en kostar endast 10,- nu... vavavav? är detta ett skämt! Nu flyttar jag till hbg, eller Lund. Hahahah.. nej usch. Jag som nyss börjat träna. Åh ångerst för det också, inte hinna komma dit. Varför ska man ha så mycket att göra. Men nu har jag jobbat undan en del.. skönt, kanske lite sovmorgon imorgon, eller så går jag upp tidigt och får gjort en massa. ja suck... skulle behövts!

Jag ska skärpa mig.. aj promis.