LORAK

Mobil eller ej?
Det känns verkligen sjukt att om en dag och lite mer så är det ett nytt år.. igen;P hahaha.. Ja detta året har gått alldeles för snabbt alltså. Tiden bara flyger iväg.

Var ett tag fundersamma på och köra till Centan och kolla ny mobil till mig. Jag funderar över en HTC Desire HD. Men är inte säker, först va jag inne på en Iphone, men sen va där funktioner som fungera mycket bättre på min lillebrors HTC, va det nu är för sort han har det vet jag inte.Men där är en till som jag även kolla på:


Alltså, det här med vilken mobil man ska ha och vilken som är bäst är en jäkla jungel alltså. Jag har ingen aning. Men tanken var att åka till Centan och kolla på Desire HD. Har dem den inne så tar jag den där annars så beställer jag en på Internet. Men ja, Desire verkar va bättre än den med tagentbord. Alltså jag är ju super van med tagentbord och har haft det i ca 3,5 år.

Varje gång jag pillar på en touch mobil blir det knas. När jag har pillat på Rodds mobil så har jag råkat ringa upp hans arbets kamrat, när jag pilla på mammas så ringde jag upp min morbror , tror dock ej samtalen har gått vidare men sedan så när jag var på lillebrors så ringde jag upp hans vän på julafton och då hade samtalet gått fram en signal och det var när dom satt och åt julmiddag.

Så skaffar jag en touch mobil så ska jag använda mig av mitt andra simskort utan kontakter innan jag helt och hållet kan hantera det här med touch för det verkar inte vara min grej.

Rodd sa att det tog han en dag sen kunde han det..
mmhm.. men ja, vi får se.