LORAK

Mot Lund igen!

Tycker man blir så bortskämd med instagram! Bara ladda upp en bild och så har man "uppdaterat" knappt någon text och det jag stör mig på att det endast står 1d eller 1h och inte en "timestample". Men men blogg appen är lite laffytaffy tycker jag! Dom borde göra om den lite snyggare och lite bättre. Idag sitter jag på tåget från Landskrona till Lund där jag ska på sk rehab igen! Tycker det låter så roligt att säga men nä det är ju akupunktur jag går på! I huvudet gooos! Men förra gången igen fick jag i nacken också sen min cykelolycka och då small en muskel och jäklar så obehagligt det var 😕

Jag hann aldrig städa igår som jag skulle oh no suprice! Haha så jag har gjort i ordning allt hemma så det är bara att gå igång när jag kommet hem!

Alltså allvarligt talat pissed jag blev nyss!! Tänkte att det skulle vara smidigast att köra till stationen så kommer jag hem mycket snabbare när jag är tillbaka i Landskrona... Mmhmm! Kommer till stationen och där finns ingen parkeringsplats!! Amen kom on! Haha sjukt stökigt!! Tur att man alltid ät i tid så att man kan ordna det!

Well! Snart Lund nästa 😄👍