LORAK

f-r-i-e-n-d-s

Fre 30 jun 2006 06:21 (Uppdaterad Fre 30 jun 2006 11:22) Övrigt, 10 läsare totalt 

Jeaah--> fuck you .
________________________________________
07:30 - Via WAP Fredag. Kan det bli bättre. Min bästa vän fyller år idag. Grattis gumman. I love you. Igår va vi nere på Karnevalen gick och vänta på att frida skulle ringa och bjuda snutt på langos. Men hon ringde inte så vi åt på olivers sedan cykla hem och sen hade rodd mys med mig när jag höll på och somna ringde emlan ex antal ggr vet ej om de e vår tele som e knäpp eller hennes. Men sen somna jag. He. Så trött. Och ja pappa är ledig så han ska cykla och handla bullar sen hit där vi är så jag får nya bullar. Hi hi.
________________________________________
08:05 - Via WAP Och i morse när jag kom upp och skulle göra te mmm värsta Spindel i vasken . Ööö. Så spara den med glas på tills mamma vakna för hon sov när jag stack. Ingen höll mig sällskap i morse när jag skulle dra till jobb. Men men. Slutar nog kl två idag så jävla skönt hi hi. Hade Skit kul åt Josse igår när hon åt langos. Och så är där typ kinesmat och kinesbox fast den va konstig. Och kennet fixa min cykel i morse och pappa ska komma snart. Puss
________________________________________
10:45 - Via WAP Min pojkvän är ar för anonyma rakare . Ja han är beroende av att raka huvudet
________________________________________
11:22 - Via WAP Sköne carro. Har gjort sitt nu. He he. Då va man klar jobbad. Snart ska vi äta pizza med jobb. Mmm gott. Sedan efter det ska vi äta fika som jag bjuder på. Fniss Fniss. Ja men nu ska vi dra dit och duka m.m.  

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress