LORAK

Morning bloggläsare!
Sista arbetsdagen denna veckan ... och det är .... SKÖNT!!!

Valborg idag? eller har inte riktigt koll på det hela! Blev inbjudna på valborgsfest men har no dog vakt så då är det lita svårt så antar vi får stanna hemma med lilla gumman!

Igår blev jag klar med fas1 av mitt nya projekt , riktigt satsa innan jag skulle sova. Jag är en liten perfektionist så det måste gå så som jag planerat och i rätt ordning.

Nu har jag i allfall nästan 4 dagar på mig att ladda in så jag hoppas jag får gjort en jäkla massa, ska börja jobba imorgon direkt efter frukosten så jag har hela dagen. Rodd skulle nog iväg på lördag morgon så då kan jag få gjort något också.

Mina uppdrag av mig själv idag.
- På frullen handla 2 bröd till frulle imorgon
- På lunchen handla is latte, fasiken va gott :D hehe

Så har jag bara min vanliga väska vilket betyder att jag måste gå och konka på 1 påse + 1 latte när jag ska hem, men förhopningsvi dricker jag upp latten på lunchen.

Rätt roligt att jag går upp på morgonen och efter några minuter levereras vår tidining till oss, hehe jag är alltså tidigare än tidningen då är man uppe tidigt!

Pappa sa han skulle dissa mig på morgonen.. jag har ju träffat han och Nelly på morgonen nu några dagar i rad men så blev hon för stirrig och gå med efter hon sett mig så det vill ej pappa, fan va snålt!!!

och igår va tåget försenat ... så jag hamna på fel tåg märkte det när de börja sakta in till glumslöv.. jaha. men skitsamma ingen brådska har ju flex på jobbet, skönt att inte vara en av dem som springer upp från tåget och stressar.

ha en bra dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress