LORAK

Godmorning Bloggen!
Och jag som trodde jag skulle få ha sovmorgon =P HA! R kom snällt och väkte mig imorse med pusss... kan man motstå då lixom? Aja,. Ella hon hoppa upp i sängen och la sig vid mig, men jag sa det va OK för vi ska (eller jag) byta lakan idag endå.

Ush idag ska Nelly opereras, 10 i 9 ska mamma och pappa lämna henne på djurkliniken och sedan ringer dom igen när hon är klar så Ella och Nelly får inte ses mer denna veckan. Ska ju fika med Cornelia imorgon så hade vi bestämt allt skulle bara bestämma tid så slog det mig att jag ej har hundvakt .. mormor och morfar ska till Nelly och passa henne där för man måste ha koll på henne hela tiden.

Så va hon SUPERgullig och kom på idén att hon kunde hämta maten så vi äter hos mig.. amen är inte det för gulligt va? ehe ellerhur, jag blev helt glad :) Räääägemacka!!! here i come!

Tänkte jobba lite nu så jag får undan allt, sen tänkte jag göra en bloggdesign mall, så att man kan beställa en bloggdesign så bara skickar man det man vill ha med... ja ni får se sen =P

Hörs snart!
Jeanette

Lite väl ouppdaterat på bloggen nu! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress