LORAK

För första gången i mitt liv: Tvättar
Japp, det var ju ett tag sen jag skrev här. Har ju haft och göra sedan den sista leveransen kom. Och Rodd har börjat jobb så jag får klara mig själv här hemma.

Och idag är det första gången i mitt liv som jag tvättar helt själv.. hur ska detta gå? Ja det undrar jag med :) hahah.. men en sak är säker, om jag förstör tvätten ska jag göra mig av med att snabbt, så att Rodd aldrig märker att jag tvättat sönder hans saker, haha.. undra om han hade märkt det..

*Hoppas han inte får reda på det.. eller om jag är grym så får han gärna få reda på det =) haha.. har sorterat och städat i sovrum och garderoben... faen va trött jag blir på att när man kommer tillbaka från tvättstugan så hittar man vit tvätt som redan ligger i maskin.. argh!

Fick ju smyga igår och imorse så att Rodd inte skulle misstänka att jag skulle tvätta.. Usch nu är snö ovädret på väg in.. pi påi.

Igår hämta Rodd's pappa mig & Ella vid halv 5 och vi posta , inom ett kontorsvaruhus som inte hade det jag skulle ha:/ attans också sedan hem till dom, så Rodd brukar va hemma lite efter 5 då han slutar halv 5 och kör från Malmö. Men han ringde och sa att de va kö, fortfarande efter att lasbilen hade vält på morgonen.. ifall tycker inte om att han ska ut och åka på vägarna när snö-öväder drar in över landet.. men men.. kan ju inte göra så mycket för det ju!

Jag undrar hur det går för tvätten ...
Uzbekistan travel guide

Good and in depth article but full of useful information

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress