Mot Lund igen!

2013-08-29 10:33:12

Tycker man blir så bortskämd med instagram! Bara ladda upp en bild och så har man "uppdaterat" knappt någon text och det jag stör mig på att det endast står 1d eller 1h och inte en "timestample". Men men blogg appen är lite laffytaffy tycker jag! Dom borde göra om den lite snyggare och lite bättre. Idag sitter jag på tåget från Landskrona till Lund där jag ska på sk rehab igen! Tycker det låter så roligt att säga men nä det är ju akupunktur jag går på! I huvudet gooos! Men förra gången igen fick jag i nacken också sen min cykelolycka och då small en muskel och jäklar så obehagligt det var 😕

Jag hann aldrig städa igår som jag skulle oh no suprice! Haha så jag har gjort i ordning allt hemma så det är bara att gå igång när jag kommet hem!

Alltså allvarligt talat pissed jag blev nyss!! Tänkte att det skulle vara smidigast att köra till stationen så kommer jag hem mycket snabbare när jag är tillbaka i Landskrona... Mmhmm! Kommer till stationen och där finns ingen parkeringsplats!! Amen kom on! Haha sjukt stökigt!! Tur att man alltid ät i tid så att man kan ordna det!

Well! Snart Lund nästa 😄👍

Well hello there!

2013-08-19 21:53:50

Det var ett tag sedan 'text' var med i denna blogg. Så nu ska jag avslöja alla mina hemligheter... Eller inte :)

För tillfälligt känns det som om tragedier följer en men vad krävs då för att klara av alla hinder i livet? Jo keep your head up high & titta inte bak, eller ett enkelt leende till ett underbart minne kan också hjälpa till. Ens vardag är vad man skapar den till och normalt sett består veckan av "5 vardagar" så väljer jag att se på det. De andra två (lördag & söndag) är golden days! Helg, semester kalla set vad du vill! Det är de dagar man tar igen sig och vilar upp sig för att sedan gå på det igen. Rutiner är en del av varje dag. Hur man väljer att ha sina rutiner är upp till var och en.

Idag har jag ännu en gång varit på rehab hahah jag tycker det låter så roligt när jag ska förklara det hela. Detta är dock på Lunds sjukhus och stället jag är på kallas för så roligt som "rehabhuset". Inte underligt alls?! Kan man ju tycka. Ibland kan jag även tycka synd om mig själv. Och då... Då är det illa just för mig men för mig antar jag att de nu tillhör mitt liv och jag väljer själv andra spår att gå för att "gå runt" detta problem. Förhoppningsvis kommer detta snart till ett slut.

Strosa sedan runt i Lund och kolla runt, tog min egen tid och ingen som jag fick anpassa mig efter vilket var skönt för en gångs skull, just me, myself & I ❤ dock är jag så trött nu att jag knappt kan hålla ögonen öppna, enda sedan imorse och min tid har ögonen försökt sova. Men för att inte tappa min dygnsrytm har jag envisats med att vara vaken, godnatt!