1 sömnlös natt igen

2007-08-28 17:31:00

Fasiken vad tradigt detta är alltså. Jag är mega trött precis innan jag lägger mig, sedan lägger mig och halv sover men ändå i vaket tillstånd så jag vaknar så fortf det gör ont på halarna, och jag undrar om jag inte kliat utan att veta om det för gud så ömma de var imorse och gud vad ont dem gjorde alltså, helt sannslöst.

Undrar om värktabletter hjälper?

Tisdag var det redan , gud va skönt -imorgon onsdag och förhoppningsvis så flyttar dom dagen till den dagen som leveransdag , det går trögt hela tiden jag vill ju ha sakerna NU haha , har iafall redan börjat planera inför nästa beställning, men den ska vara betydligt mindre, tror jag? Ja får göra nogrann undersökning om hur det går för denna, se hur om den stämmer med min planering, eller hur mycket mer eller mindre det blir, ska bli väldigt intressant ska jag lova =) Vi får helt enkelt se.

Rodi var inte här inne imorse när jag kom, nehe okejdå. Sedan ska hälften av säljarna på kurs nu Tis-Ons och andra hälften Tors-Fre , och chefen ska vara med alla 4 dagarna. Så här kommer va lugna gatan på jobb. Undrar vilken dag jag måste vara hemma , dvs när leveransen kommer. Tänk detta är sista veckan på sk "sommar-månaden" inte för att när jag går ut - jag känner: Sommar jiha! Nej verkligen inte, ska jag vara ärlig har jag inte haft någon alls sommar känsla detta året. Jaja trist nog men som tur väl kommer där en ny sommar nästa år, får jag hoppas, ja så inte det där klimathotet blir värre, usch!=/

Ska man verkligen föda barn in i denna världen?
Klart man vill ju ha barn, men man undrar verkligen hur det ser ut när vi är 40-50 år och ännu värre 60-70 år alltså. >> Tänk endå << Min nästa 0;a är 30 ÅR hallå 30 ÅR , helt gammalt ju, jag är van vid att vara -20 år , har stannat i växten också - jävligt kort dvs jag kan åka på barn det kan inte Frida , HA! Korthets-förmån. Jag får visa legg på uteställen det behöver ej Frida (ibland) Äsch i dont care=P Hahahah..

Igår va vi med Frida iafall, först va jag med Mamma på Citygross och handla, så när hon stod och vänta på mig vid kassorna kom jag med värsta mycket som jag knappt kunde bära, blev hon skit sur; Jag hade ju pengar som räckte till detta *blablabla* Nu måste jag använda kort: Det är så klöddigt, Jag bara men Mamma du är int e85 år och inte kan använda kort det är inte så farligt. Förutom att jag skulle packa i världens sletnaste handle kass som är från 1900-frösihjäl och mama fick en avhyvling för det, så hör jag min Mamma säga: Åh det var ju inte så farligt med kort, Amen DAAh! hahah told you so.! Äntligen insåg hon det.

Sen åkte vi hem och laga mat, JAG LAGA MAT! Haha min älsklingsrätt, ska lägga in receptet här sen. Rodi kom också till middagen sen åt vi, mega gott, som vi krängde, Pappa va skeptisk först för han tyckte det va skit äkligt sist med Lime så vi hade allt i varsin så fick man blanda hur man ville själv. Men det va sjukt gott!

Därefter träffade vi Frida ett tag med massa snackandes, hon fick bla berätta om Liseberg och sen snacka vi om "head-lines" m.m älskar när jag vet saker först och får berätta det.
www.aftonbladet.se Yeah!

Nej nu ska jag ringa rodi och skälla på han!=)
Ha en bra dag alla!

I sanningens namn.

2007-08-28 17:31:00

Har vi nu nått nytt på G. Ingen som fattar nej naturligtvis inte eftersom jag inte skrivit ut det. Och jag hoppas verkligen att detta fixar sig. Jadå mer än något annat. Det var 11-rast nu så jag va hemma för att hämta mina nötter och släppa ut Nelle, Pappa körde mig och när vi kom in så har Nelly ätit upp väggen. Ja bokstavligt 1 stort (nytt alltså inget gammal) in till duschen. Genom gisp, puts m,m. Pappa blev jäkligt sur ska jag säga haha, herregud alltså kan man verkligen ha en hund som äter ALLT? Jovisst vi har det!

Ja vill bara att min Mamma ska ringa och säga något roligt till mig, ja hoppas kan man ju. Men tror inte det blir på ett tag iafall.

Snacka med rodi innan. Jag & Nelly ska till han sen. jag ska fota och rodi får leka med Nelly ute sålänge , jo visst fårse om hon får nu efter att hon varit dum därhemma. Lite straffning men nej?! Eller?!

40minuter tills lunchen är här ! Jiha! Jag ska äta resterna från igår, så sjukt gott, men hoppas Mamma sparade "såsen" också annars blir det inte alls gott, men jag vill att det ska vara gott. Jag bara yrar! Jag är trött, har sovit dåligt, vill hem (fast här är kul) och sova. Ja!

Orättvist

2007-08-21 17:31:00

Tycker jag att det är att min mamma får åka till IKEA MALMÖ på arbets-tid. Tänk om jag också kunde göra det.. hah jag bara: Kan jag inte SNÄLLA följa med? Hon bara nej det går ej , åhh shysst!! Jäkla dum-bom jag som också ville handla där , inte för att jag behöver eller ska slänga ut pengar på det, men endå.. Tanken av det?

Hoppas Rodi lämna kvar lite mat ifrån igår, mitt va inte alls mycket så jag håller tummarna för hans annars får jag allt äta maskar från trädgården på middagen haha nej men känner redan nu att jag hungrar ihjäl mig , tänk då hur det kommer bli senare. Det är trots allt ca 45min kvar innan det är lunch dags nr.1 och då är det ett litet tag till innan jag ska få komma hem och pussas med Nelly. Aw så duktig hon är och lär sig vissa saker så himla snabbt, helt sjukt att en hund är så smart =)

MÅSTE ju till Väla idag , det är ingen personlig shopping utan det är som jag MÅSTE göra till företaget ju. Jajaj massa saker som måste inhandlas som jag har dröjt på jäkligt länge nu.. tack vare rodi som bara lovar och lovar, haha =) Åh
...

En sak slog mig, imorgon när vi ska till malmö skulle vi kunna , nej det sket sig. Vi äter väl antagligen något där nere, tänkte mig typ thai eller så men kom på att förra året åkte vi ner där och åt : Plankstek som var jätte god, snacka om besluts'ångerst nu. Så tänkte jag eftersom Nrj börjar kl 19,00 så kunde man kört inom IKEA och fikat för där är så billig fika, men sen slog det mig att man inte kan fika med prinsesstårta, kakor eller kladd-kaka INNAN man ska äta " kvällsmat " alltså det går ju inte direkt. Hhaha... eller kan man det?=)

Det slog mig just att vi ska till Malmö på fredag också. Haha det hade jag totalt glömt av. Bara shit-pommefritt det skall vi också. måste planera in det också i planeringen som jag ska ha klar idag.